Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Treaba care l-a înspăimântat chiar și pe fiorosul ”pitbull”. Ce l-a trimis Nea Marin să facă

Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Nea Marin a început ziua în forță și a împărțit sarcinile invitaților săi din aceaastă săptămână.

Treaba care l-a înspăimântat chiar și pe fiorosul ”pitbull”. Ce l-a trimis Nea Marin să facă

Anul acesta, Nea Marin a luat calea faptelor bune pentru prietenii de la Circo Bellucci. În seara aceata, muncile parcă s-au înmulțit, de la organizare strictă, curățat pește, până la împărțit pliante. Orarul este foarte încărcat, iar echipa trebuie să facă față provocărilor care vin din toate părțile.

După ce Nea Marin a împărțit echipele, le-a trimis în părți diferite la muncă! Avem "de toate" în cantități nemăsurate, căci dacă este circ, atunci să fie cu ritm a la Nea Marin!

Anul acesta, Nea Marin s-a întors în forță la mare și și-a pus în cap să dea o mână de ajutor prietenilor de la Circo Bellucci.

Citește și: Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Nea Marin s-a răzbunat pe circari! Ce le-a făcut, fix când se așteptau mai puțin

Dani, "pitbullul" de la circ, înspăimântat de munca pe care trebuie să o facă

Nea Marin nu ratează vreo ocazie să își „chinuie” invitații cu tot felul de munci pe care nu le-au mai făcut înainte. Liderul echipei știe că există oameni în echipă cărora nu le place să curețe niciun fel de vietate și tocmai acolo îi trimite să facă treabă.

Curățatul peștelui nu e treabă ușoară și parcă nici prea plăcută pentru invitații din această săptămână. Dani, "pitbullul" de la circ, deși pare neînfricat, peștele îi cam dă bătăi de cap.

Refuză să curețe și preferă să i se dea alte sarcini decât să se apropie de animalele marine. Însă nu scapă prea ușor de contactul cu ceea ce marea ne oferă. Larisa trebuie să curețe o plasă de pește de 100 de metri și îi cere ajutorul lui Dani, care vine cu frica în sân să îndepărteze crabii vii sau morți, algele alterate și scoicile care s-au lipit bine.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 26 a emisiunii „Poftiți la circ”, de la Antena 1, ca să savurezi din plin momentul.

Citește și: Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Liviu Vârciu și Nicolai Tand, înfruntare cu femeia care păzea frigiderul de la circ

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Citește și: Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Treaba care i-a speriat până și pe circari! Ce a putut Nea Marin să le dea de muncă

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.