Antena Căutare

Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Larisa, fiica lui Nea Marin, în lacrimi. Ce a povestit despre copilăria ei

Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Emisiunea Poftiți la circ este cu de toate! Muncă multă, râsete, voie bună, dar uneori și cu lacrimi. De ce a plâns fiica cea mică a lui Nea Marin.

Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Larisa, fiica lui Nea Marin, în lacrimi. Ce a povestit despre copilăria ei Galerie
Fiica lui Nea Marin, în lacrimi. Ce a povestit despre copilăria ei: ”A fost foarte emoționant"

Orarul este foarte încărcat, iar echipa trebuie să facă față provocărilor care vin din toate părțile.

Pentru unii sarcinile sunt mai greu de îndeplinit, iar pentru unii sarcinile aduc în viața lor unele dintre cele mai frumoase momente. Dana și Larisa, cele două fiice ale lui Nea Marin, trebuie să culeagă porumbul de pe câmp, activitate care sapă în adâncul memoriei și scoate la suprafață cele mai profunde amintiri de pe vremea când nu aveau nicio grijă.

Orice om care are acces la amintirile din copilărie prin diverse activități, sau poate un miros specific le amintește de casă, ori o mâncare anume, retrăiește cu intensitate și cu dor clipele inocenței.

Citește și: Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Cum a enervat-o Liviu Vârciu pee fata cea mare a lui Nea Marin. Ce a făcut pe barcă

Larisa, fiica cea mică a lui Nea Marin, în lacrimi la Poftiți la circ

Pentru Dana și Larisa culesul porumubului este acea activitate care le trimite ca o mașină a timpului în trecutul lor, acolo când, pe câmp, alături de bunici culegeau porumbul și nu aveau nicio grijă. "Am avut sentimentul că mă întorc în timp. Sunt alături de bunicii mei la țară", spune Dana.

Larisa se lasă pradă emoțiilor, iar amintirile adânci îi aduc lacrimi de dor: "A fost, cred că, unul dintre cele mai emoționante momente. Faci o acțiune pe care nu ai mai făcut-o din copilărie, pui mâna să faci acel lucru și parcă te duci instant în copilăria ta.

Parcă îmi simțeam bunicii alături de mine. A fost foarte emoționant să faci ceva ce n-ai mai făcut de zeci de ani, dar să-și meargă mâinile. Deci eu efectiv mă vedeam copil și-mi aminteam cum îmi spunea bunicul și bunicul «ține așa, trage de acolo, rupe de acolo».

Și sora mea a retrăit aceleași amintiri ale copilăriei, amintiri care rămân puternic marcate. Cred că dacă acasă stăteam să mă gândesc la asta, nu aveam imaginea atât de clară, atât de vie", spune Larisa, amintindu-și de cele mai frumaose momente din copilărie.

Citește și: Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Singura muncă pe care Liviu Vârciu a refuzat-o categoric

"Regret că nu mai am bunici și că nu mai am unde merge să petrec puțin timp așa cum era odată, aproape de pământ, aproape de natură. Departe de tot ce ne bombardează în zilele noastre", mai spune Larisa cu lacrimi în ochi.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 26 a emisiunii „Poftiți la circ”, de la Antena 1, ca să savurezi din plin momentul.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Citește și: Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Liviu Vârciu și Nicolai Tand, înfruntare cu femeia care păzea frigiderul de la circ

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci. Anul acesta, Nea Marin s-a întors în forță la mare și și-a pus în cap să dea o mână de ajutor prietenilor de la Circo Bellucci.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Cum a enervat-o Liviu Vârciu pe fata cea mare a lui Nea Marin. Ce a făcut pe barcă... Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Nea Marin, enervat la culme la repetițiile de dans. Cum a reacționat i-a uimit pe to...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Nea Marin, super show la Poftiți la circ! Nea Marin, super show la Poftiți la circ! Miercuri, 24.02.2021, 17:52
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 3, episodul 13, 22 februarie 2024. Lia află că Petru știe de întâlnirile cu Gianni
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 3, episodul 13, 22 februarie 2024. Lia află că Petru știe de întâlnirile cu Gianni Joi, 22.02.2024, 20:50
Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Nea Marin a făcut scena să tremure! Cu ce show spectaculos a încheiat sezonul Poftiți la circ

Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Nea Marin a făcut scena să tremure! Cu ce show spectaculos a încheiat sezonul Poftiți la circ

În ultima ediție a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, vedetele au reușit să facă un spectacol excepțional la Circul Bellucci și au fost prmiți în ropote de aplauze, laături de liderul lor, Nea Marin, care a reușit încă odată să transforme o emisiune într-un show demn de laudă.

Miercuri, 24.02.2021, 22:53
Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Număr de dans special, în premieră. Cum au uimit publicul ”cei trei care au speriat vestul”

Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Număr de dans special, în premieră. Cum au uimit publicul ”cei trei care au speriat vestul”

În ediția a 27-a a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, invitații au fost puși să facă parte din spectacolul final ținut de Circo Bellucci, iar Edi Stancu, Ivan și Alex au reușit un număr de circ ”perfect”. Iată cel mai apreciat moment al serii.

Miercuri, 24.02.2021, 22:39
Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Sindromul de care a suferit Larisa. Dieta imposibilă pe care a fost forțată s-o urmeze

Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Sindromul de care a suferit Larisa. Dieta imposibilă pe care a fost forțată s-o urmeze

Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Larisa Barbu vorbește despre sindromul de care a suferit în copilărie și care a afectat-o într-o anumită mâsură, mai ales că îi era interzis să consume un anumit aliment.

Miercuri, 24.02.2021, 22:09
Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Cum face Liviu Vârciu shaorma. Cine l-a obosit în bucătărie mai tare decât Nea Marin

Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Cum face Liviu Vârciu shaorma. Cine l-a obosit în bucătărie mai tare decât Nea Marin

Poftiți la circ, 24 februarie 2021. În această seară, Liviu se va ocupa de organizarea petrecerii care va avea loc pe plajă, după spectacol, iar pentru asta trebuie să procure alimente!

Miercuri, 24.02.2021, 22:00
Ultimele știri
x