Căutare Live

Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Nea Marin, pentru prima dată pe scenă alături de fiice și nepot. Ce show spectaculos au făcut

Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Nea Marin este cunoscut de toată lumea pentru spectacolul pe care îl face de fiecare dată cu aparițiile sale memorabile în emisiunile de divertisment.

Celebrul dansator de muzică populară se bucură de o familie frumoasă și unită pe care puțini au văzut-o pe scenă, alături de el.

S-a născut satul Conțești, în județul Teleorman și de mic a avut o pasiune pentru dans. La doar 15 ani, Nea Marin a devenit coregraf al Ansambului Faur din București, iar apoi a câștigat numeroase premii cu echipa de dans “Căluşarii din Conţeşti”.

Citește și: Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Nea Marin, enervat la culme la repetițiile de dans. Cum a reacționat i-a uimit pe toți

Nea Marin, pe numele său real Marin Barbu, este un cunoscut coregraf și dansator de muzică populară, care a făcut carieră în televiziune datorită carismei și talentului. Acum, dă o mână de ajutor pritenilor de la Circul Bellucci și face un spectacol de excepție.

Nea Marin, pe scenă alături de cele două fiice ale sale Dana și Larisa Barbu

Pe lângă succesul din viața profesională, Nea Marin se poate mândri cu o familie împlinită și foarte talentată, ambele fiice ale sale dansează excepțional de bine.

"L-am văzut și pe tata emoționat prin prisma faptului că avem un număr împreună, tata eu și Dana, pe aceeași scenă", spune Larisa Barbu, fiica cea mică a lui Nea Marin.

Citește și: Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Larisa, fiica lui Nea Marin, în lacrimi. Ce a povestit despre copilăria ei

Timp de șașe sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar sezonul acesta, Nea Mărin a revenit la Antena 1, cu circ de calitate și momente senzaționale.

Invitații depun eforturi considerabile pentru realizarea unor memente de excepție la Circul Belluci.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 26 a emisiunii „Poftiți la circ”, de la Antena 1, ca să savurezi din plin momentul.

Citește și: Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Cum a enervat-o Liviu Vârciu pee fata cea mare a lui Nea Marin. Ce a făcut pe barcă

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Aflată la a treia generație de circari, familia Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

Citește și: Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Nicolai Tand se strecoară complet într-un balon imens. Show total la circ

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Nicolai Tand se strecoară complet într-un balon imens. Show total la circ... Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Liviu Vârciu, înlocuit la muncile grele. Cu ce vedetă s-a trezit Nea Marin la Circul...
Ultimele știri
x