Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Cum a enervat-o Liviu Vârciu pe fata cea mare a lui Nea Marin. Ce a făcut pe barcă

Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Liviu Vârciu face mereu năzbâtii și nu se supune la nimic din ceea ce colegii săi de muncă îi cer. De data aceasta, a enervat-o rău pe fata cea mare a lui Nea Marin: "efectiv își bate joc de munca mea".

Cum a enervat-o Liviu Vârciu pee fata cea mare a lui Nea Marin. Ce a făcut pe barcă

Când vii la Poftiți la circ trebuie să ai întipărit în minte că vii la muncă, nu la relaxare! Cu niște vedete precum cele din această seară, acolo unde este muncă, este și distracție, însă atenția trebuie focusată pe cele mai importante aspecte ale zilei, mai ales atunci când ești condus de un lider ca Nea Marin, lucrurile trebuie să iasă perfect!

Toate echipele sunt la treabă, toată lumea muncește, numai Liviu Vârciu vrea să "tragă mâța de coadă".

În seara aceata, muncile parcă s-au înmulțit, de la organizare strictă, curățat pește, până la împărțit pliante. Orarul este foarte încărcat, iar echipa trebuie să facă față provocărilor care vin din toate părțile.

Citește și: Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Liviu Vârciu si Circul Bellucci, farsă pentru Nea Marin, chiar de ziua lui!

Liviu Vârciu, a enervat-o pe Dana, fata cea mare a lui Nea Marin: "efectiv își bate joc de munca mea"

Dana, fata cea mare a lui Nea Marin le-a cerut băieților, lui Liviu și lui Sonny, să nu facă mizerie în jurul lor atunci când curăță pepene. Dana a făcut cu mare atenție curat și le-a cerut celor doi coechipieri ai săi să lucreze cu prudență.

Pentru niște oameni iscusiți ca Sony și Liviu, totul este posibil, numai dacă vor. Însărcinați cu tăierea și curătarea pepenelui, au fost atenți să-și facă treaba așa cum se cuvine, însă simțindu-se cicățiți de Dana au făcut numai contre!

Citește și: Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Singura muncă pe care Liviu Vârciu a refuzat-o categoric

Foarte muncitoare din fire, Dana se simte deranjată de felul în care Liviu își face obligațiile: "Și bineînțeles, Liviu, în stilul său caracteristic, a ciopârțit pepenele ăla, că nu puteai să spui ca l-a tăiat și a dat zeamă din aia de pepene peste munca mea și asta nu-mi place, când cineva, efectiv își bate joc de munca mea", spune fata cea mare a lui Nea Marin.

Replica lui Liviu Vârciu nu a întârziat să apară: "De aia vine sfârșitul lumii, că femeile stau și bărbații muncesc", spune invitatul emisiunii Poftiți la circ.

Anul acesta, Nea Marin s-a întors în forță la mare și și-a pus în cap să dea o mână de ajutor prietenilor de la Circo Bellucci.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 26 a emisiunii „Poftiți la circ”, de la Antena 1, ca să savurezi din plin momentul.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Citește și: Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Liviu Vârciu și Nicolai Tand, înfruntare cu femeia care păzea frigiderul de la circ

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.