Antena Căutare

Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Liviu Vârciu și Sonny au încercat să se ascundă de Nea Marin, dar au plătit scump

Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Toate echipele sunt la treabă, toată lumea muncește, numai Liviu Vârciu și Sonny vor să "chiulească" și să-l păcălească pe Nea Marin.

Nea Marin le-a dat de treabă, însă ei s-au ascuns în locul de unde se conduce barca. Liviu Vârciu face mereu năzbâtii și nu se supune la nimic din ceea ce colegii săi de muncă îi cer, dar nici la ce îi cere liderul său.

Nea Marin are o muncă foarte grea de făcut, trebuie să îi țină în frâu pe toți invitații și să facă la finalul unei zile un spectacol de excepție. Munca și profesionalismul l-au definit mereu pe coregraful de muzică populară, considerat unul dintre cei mai buni artiști în domeniul său de lucru.

Citește și: Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Treaba care l-a înspăimântat chiar și pe fiorosul ”pitbull”. Ce l-a trimis Nea Marin să facă

Liviu Vârciu și Sonny: ”vezi-ți de treaba ta, hodorogule!”

În seara aceata, muncile parcă s-au înmulțit, de la organizare strictă, până la numere de circ greu de executat. Orarul este foarte încărcat, iar echipa trebuie să facă față provocărilor care vin din toate părțile.

Și pentru că vrea perfecțiune atât la muncă, cât și pe scenă, Nea Marin are reguli stricte și vrea ca totul să iasă ca la carte. Atunci când cineva perturbă mersul lin al lucrurilor, primește o corecție binemeritată.

Citește și: Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Cum a enervat-o Liviu Vârciu pee fata cea mare a lui Nea Marin. Ce a făcut pe barcă

Ca să scape de muncă, Liviu și Sonny s-au ascuns în barcă, dar au fost imediat captați de ochiul de vultur al lui Nea Marin.

"Nu știu cum, dar ne-a prins!", spune cu uimire Sonny.

Așa cum nu au putut să se ascundă de Nea Marin, nu au putut să fugă nici de furia acestuia. Liderul emisiunii a scos praștia și i-a lovit unde a nimerit: "Vezi-ți de treaba ta, hodorogule!", strigă Liviu Vârciu. Acesta nu a avut susținere din nicio parte, până și cei care asistau la momentul comic l-au pârât pe Liviu.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 26 a emisiunii „Poftiți la circ”, de la Antena 1, ca să savurezi din plin momentul.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Citește și: Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Nea Marin, enervat la culme la repetițiile de dans. Cum a reacționat i-a uimit pe toți

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Citește și: Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Larisa, fiica lui Nea Marin, în lacrimi. Ce a povestit despre copilăria ei

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Nea Marin, enervat la culme la repetițiile de dans. Cum a reacționat i-a uimit pe to... Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Nicolai Tand se strecoară complet într-un balon imens. Show total la circ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x