Antena Căutare

Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Explozie de emoții la ziua lui Nea Marin! Reacția lui de milioane când și-a văzut familia

Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Ultimele clipe înainte de sosoira lui Nea Marin la circ au fost o explozie de emoții atât pentru fiicele sale, cât și pentru toți invitații.

Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Explozie de emoții la ziua lui Nea Marin! Reacția lui de milioane când și-a văzut familia Galerie
Explozie de emoții la ziua lui Nea Marin! Reacția lui de milioane când și-a văzut familia

Toți invitații emisiunii au muncit din greu pentru a organiza o seară festivă demnă de laude pentru Nea Marin, liderul emisiunii, care a reușit de ani de zile să creeze unele dintre cele mai speciale momente pentru oamenii de acasă, dar și pentru prietenii de la Circul Bellucci.

Luminile s-au stins, iar Nea Marin era așteptat să pășească în circ: "M-au luat toate emoțiile posibile și imposibile pentru că mă gândeam când o să dau ochii cu el ori ne dă un pe aici, ori e bucură la lacrimi", spune fiica cea mare a lui Nea Marin, Dana.

Citește și: Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Liviu Vârciu si Circul Bellucci, farsă pentru Nea Marin, chiar de ziua lui!

Surpriză pentru petrecerea lui Nea Marin: "parcă a explodat bomba de la Hiroshima"

Liderul emisiunii a sosit la circ într-o dubă, alături de italienii de la Circul Bellucci: "Întuneric aici în circ, când am intrat, atât am făcut, doar doi pași, fraților parcă a explodat bomba de la Hiroshima. Când mă uit o văd pe Dana, când mă uit o văd pe Larisa, îl văd pe Alex, îl văd pe Nicolai și pe mulți din echipă", spune Nea Marin plin de uimire.

Circul era aranjat exact ca la o petrecere. Confetii, balaoane, muzică și invitați de seamă, alături de care Nea s-a bucurat extrem de mult.

Anul acesta, Nea Marin își trece în palmares încă o serie de fapte bune la Circul Bellucci. Obișnuit să facă el suprizele, de data asta a fost luat prin surprindere de Liviu Vârciu!

Citește și: Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Nea Marin, atacat de circari! Cum a reacționat i-a făcut pe toți să țipe

Acesta a pus la cale o idee neașteptată! Și pentru că îl cunoaște bine pe Nea Marin, a decis să îi pregătească o petrecere surpriză și să-i invite și o parte dintre cele mai importante persoane din viața lui.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Anul acesta, Nea Marin s-a întors în forță la mare și și-a pus în cap să dea o mână de ajutor prietenilor de la Circo Bellucci. Cu alai de vedete și cu multă ambiție, liderul emisiunii s-a pus pe multă treabă și organizează săptămână de săptămână un spectacol memorabil.

Citește și: Poftiți la circ, 22 februarie 2021. De ce e geloasă una dintre fetele lui Nea Marin pe Liviu Vârciu

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Nea Marin s-a răzbunat pe circari! Ce le-a făcut, fix când se așteptau mai puțin... Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Singura muncă pe care Liviu Vârciu a refuzat-o categoric...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x