Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Explozie de emoții la ziua lui Nea Marin! Reacția lui de milioane când și-a văzut familia

Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Ultimele clipe înainte de sosoira lui Nea Marin la circ au fost o explozie de emoții atât pentru fiicele sale, cât și pentru toți invitații.

Explozie de emoții la ziua lui Nea Marin! Reacția lui de milioane când și-a văzut familia

Toți invitații emisiunii au muncit din greu pentru a organiza o seară festivă demnă de laude pentru Nea Marin, liderul emisiunii, care a reușit de ani de zile să creeze unele dintre cele mai speciale momente pentru oamenii de acasă, dar și pentru prietenii de la Circul Bellucci.

Luminile s-au stins, iar Nea Marin era așteptat să pășească în circ: "M-au luat toate emoțiile posibile și imposibile pentru că mă gândeam când o să dau ochii cu el ori ne dă un pe aici, ori e bucură la lacrimi", spune fiica cea mare a lui Nea Marin, Dana.

Citește și: Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Liviu Vârciu si Circul Bellucci, farsă pentru Nea Marin, chiar de ziua lui!

Surpriză pentru petrecerea lui Nea Marin: "parcă a explodat bomba de la Hiroshima"

Liderul emisiunii a sosit la circ într-o dubă, alături de italienii de la Circul Bellucci: "Întuneric aici în circ, când am intrat, atât am făcut, doar doi pași, fraților parcă a explodat bomba de la Hiroshima. Când mă uit o văd pe Dana, când mă uit o văd pe Larisa, îl văd pe Alex, îl văd pe Nicolai și pe mulți din echipă", spune Nea Marin plin de uimire.

Circul era aranjat exact ca la o petrecere. Confetii, balaoane, muzică și invitați de seamă, alături de care Nea s-a bucurat extrem de mult.

Anul acesta, Nea Marin își trece în palmares încă o serie de fapte bune la Circul Bellucci. Obișnuit să facă el suprizele, de data asta a fost luat prin surprindere de Liviu Vârciu!

Citește și: Poftiți la circ, 22 februarie 2021. Nea Marin, atacat de circari! Cum a reacționat i-a făcut pe toți să țipe

Acesta a pus la cale o idee neașteptată! Și pentru că îl cunoaște bine pe Nea Marin, a decis să îi pregătească o petrecere surpriză și să-i invite și o parte dintre cele mai importante persoane din viața lui.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Anul acesta, Nea Marin s-a întors în forță la mare și și-a pus în cap să dea o mână de ajutor prietenilor de la Circo Bellucci. Cu alai de vedete și cu multă ambiție, liderul emisiunii s-a pus pe multă treabă și organizează săptămână de săptămână un spectacol memorabil.

Citește și: Poftiți la circ, 22 februarie 2021. De ce e geloasă una dintre fetele lui Nea Marin pe Liviu Vârciu

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.