Antena Căutare

Poftiți la circ 8 februarie 2021. Marian Capet și Ana Morodan, puși să împrăștie paie pentru păsări

Ana Morodan și Marian Capet au fost nevoiți să lase mofturile deoparte și să se supună misiunii date de nea Marin. Reacția Anei Morodan când a aflat că urmează să intre în adăpostul păsărilor este incredibilă.

Ana Morodan și Marian Capet Galerie
Marian Capet și Ana Morodan, puși să adune uruială pentru păsări | Antena 1

Ediția 19 a emisiunii Poftiți la circ aduce sarcini noi de îndeplinit, umor, tensiune și multe provocări interesante. Ana Morodan, Adrian Teleșpan, Doinița Oancea și Marian Capet sunt cele 4 vedete care au răspuns afirmativ celei mai mari provocări, aceea de a fi pe placul lui nea Marin, cu cât mai mult cu cât el are de organizat o nuntă ca în povești pentru finul său Sony.

Marian Capet și Ana Morodan, puși să adune uruială pentru păsări în ediția 19 a emisiunii Poftiți la circ

Marian Capet și Ana Morodan, care în mod normal trăiesc în lux, au fost nevoiți să adune uruială pentru păsări. Contesa a rămas uimită în momentul în care a văzut dimensiunea curcanilor pe care trebuia să îi hrănească.

''Am văzut niște curcani cam cât gabaritul meu'', a spus Ana Morodan. Nici Marian Capet nu a rămas indiferent la vederea păsărilor.

''Am văzut curcanii ăia albaștri de ziceai că sunt extratereștri!'', a spus și Marian Capet.

''Eu nu mă duc la uruială să inhalez praf'', a fost prima reacție a divei Ana Morodan când a aflat că a fost repartizată de către nea Marin să adune uruială pentru păsări. Până la urmă, ea și stilistul vedetelor s-au ocupat de paiele care să servească drept așternut pentru curcani și rațe.

''Și iată-ne! Eu cu contesa Morodan trebuia să cărăm niște baloți de paie și să le împrăștiem în toată hala'', s-a amuzat Marian Capet.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 18. Nea Marin, cerut de naș. Pe cine n-a putut să refuze moderatorul

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

In fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 8 februarie 2021. Vă era dor de un „conflict” savuros dintre Morodan și Teleșpan? Ce au făcut în florări... Poftiți la circ 8 februarie 2021. Vârciu și Doinița Oancea, în rolul lui Patrick Swayze și al lui Demi Moore pentru turt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x