Antena Căutare

Alergat cu joarda de nea Mărin, enervant și pentru animale! Liviu, subiect de caterincă pentru vedete: "Și caii se întorc cu spatele la Vârciu"

Cei cinci participanți ai acestei ediții, Rona Hartner, Brigitte Sfăt, Șerban Copoț, Virgil Mănescu și Liviu Vârciu au parte, ca de fiecare dată, de o mulțime de provocări, cea mai importantă dintre ele fiind aceea de a aduce bucuria pe chipurile micuților ce provin din medii defavorizate. Ei bine, nici n-au ajuns bine în locul ales de nea Mărin pentru tabăra celor 32 de micuți, și Vârciu e, din nou, în centrul atenției. 

Cei cinci participanți ai acestei ediții, Rona Hartner, Brigitte Sfăt, Șerban Copoț, Virgil Mănescu și Liviu Vârciu au parte, ca de fiecare dată, de o mulțime de provocări, cea mai importantă dintre ele fiind aceea de a aduce bucuria pe chipurile micuților ce provin din medii defavorizate. Ei bine, nici n-au ajuns bine în locul ales de nea Mărin pentru tabăra celor 32 de micuți, și Vârciu e, din nou, în centrul atenției.

Rona Hartner, prințesa de la castel! Locul ales de nea Mărin pentru tabără, paradis pentru vedete: ”La muuuncă, lăsați d... Liviule, mai faci copii? S-a lăsat cu patimi, după ce Vârciu a fost "articulat" de nea Mărin: "Am crezut ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x