Antena Căutare

Ce mesaj a transmis nea Marin pe contul lui personal, după ce a anunțat că emisiunea Poftiți pe la noi nu se va mai filma

Nea Marin a anunțat în ultima ediție din sezonul Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară că va fi ultima emisiune, asta după ce a primit un mesaj din partea producției în care a fost anunțată toată echipa că bugetul s-a terminat. La doar două zile de la anunț, gazda show-ului a transmis un mesaj pe contul său personal.

colaj de fotografii cu nea marin, liviu varciu si andrei stefanescu Galerie
Nea Marin a anunțat în ultima ediție din sezonul Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară că va fi ultim emisiune, asta după ce a primit un mesaj din partea producției în care a fost anunțată toată echipa că bugetul s-a terminat. | Antena 1

Ultimul episod al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin s-a încheiat cu o petrecere în care au fost zâmbete, lacrimi și emoții puternice. Pe toți i-a încercat sentimentul de regret, dar și de mulțumire că au reușit să aducă în fața celor de acasă momente unice și imagini speciale din frumoasă noastră țară.

Episodul final a adus însă și un mesaj din partea producției că show-ul și-a închis porțile, lucru simțit de nea Marin încă din dimineața acelei zile când și-a anunțat “consilierii”, pe Liviu Vârciu și pe Andrei Ștefănescu, că intuiește finalul emisiunii.

„Dacă s-a terminat cu bugetul, cu totul, înseamnă că aici punem punct la Poftiți pe la noi, Poftiți, Poftiți, Poftiți… Aici s-a terminat. Eu am presimțit-o și ascultați-mă ce vă spun eu, este ultima! Bucurați-vă de ziua asta”, a spus Nea Marin, în emisiunea difuzată la Antena 1, marți seara.

Ce mesaj a transmis nea Marin după ce a anunțat că show-ul Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară s-a terminat

Episodul final a adus însă și un mesaj din partea producției că show-ul și-a închis porțile, lucru simțit de nea Marin încă din dimineața acelei zile când și-a anunțat “consilierii”, pe Liviu Vârciu și pe Andrei Ștefănescu, că intuiește finalul emisiunii.

"Dragii mei, Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care, într-un număr foarte mare ați urmărit acest sezon Poftiți pe la noi! Nu a fost DELOC unul ușor, ba chiar aș putea spune că a fost cel mai greu dintre toate... Filmările au început în vara anului 2020 si s-au finalizat in aprilie 2021...

In acest reality show, se filmează de dimineața și până târziu în noapte, timp de 4 zile cu fiecare echipa... vă dați seama că fără montaj nu se pot difuza atâtea ore la tv... Vă mulțumesc tuturor celor care ați înțeles situațiile în care ne-am aflat, atât eu cât și echipele mele!

Sunt berbec, sunt ambițios și mereu am să duc la capăt ceea ce îmi propun, mai ales când sunt și alte persoane implicate și depind de mine...mai ales când e vorba de tradiție și foloclor...am sa fac totul să iasă bine! Da...atunci când cu vorba bună nu se poate, aplic metoda nuielușa, praștia etc!

S-au scris multe că sunt bătăuș, că promovez violența...pentru cei care doar atât au putut înțelege...îmi pare sincer rău! Vreau să îți mulțumesc ție, sora mea Mona Segall pentru tot și pentru toate...TE IUBESC! Și bineînțeles, mulțumesc întregii echipe de producție!!! (cum zice Larisa: THE BEST TEAM)

Varciu Liviu și Andrei Ştefănescu vă consider mereu băieții mei și mă bucur de toate amintirile pe care le-am construit împreună! Sunt mai bogat de când vă știu! VĂ MULȚUMESC

Vouă, celor care ați trecut pe la mine... vă mulțumesc, și dacă am reușit să vă învăț câte ceva, cât de puțin, consider că mi-am făcut datoria! Faptul că mulți dintre voi vă întoarceți la mine în fiecare sezon.. spune multe!

Și nu în ultimul rând vreau să vă mulțumesc tuturor celor care, ne-ați primit în casele voastre, v-ați deschis sufletele, ne-ați învățat meștesugurile voastre, ne-ați poftit la masă, ne-ați amintit cât de frumoasă este această țară și ce oamnei frumoși trăiesc în ea!", a scris nea Marin.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 1 februarie 2022. Răzvan Babană, atacat cu extinctorul de Sony. I s-a făcut rău

Ultima ediție e emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin a venit cu o confirmare în scris că emisiunea este la final. Nea Marin a primit o scrisoare în care a fost anunțat care va fi viitorul emisiunii sale.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 1 februarie 2022. Câte kilograme are Răzvan Babană. Vedeta s-a urcat pe cântar

După atâtea peripeții și idei năstrușnice aplicate în diverse moduri, a venit momentul finalului. Nea Marin aprimit de la productie o scrisoare în care se specifica desfășurarea emisunii. Ultima emisiune cu nea Marin, din sezon: "Încheiem 12 ani".

Citeşte şi: „În ce lume odioasă trăim”. Cum a fost surprinsă Sorana, românca din Danemarca arestată împreună cu soţul său pentru că şi-au maltratat copilul, cu doar câteva zile înainte de incident

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 1 februarie 2022. Ultima emisiune cu nea Marin, din sezon: "Încheiem 12 ani&q...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x