Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 1 februarie 2022. Ce mesaj a primit nea Marin de la productie. “Asta e tot”

Ultima ediție e emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin vine și cu confirmarea, în scris, că emisiunea este la final. Nea Marin a primit o scrisoare în care a fost anunțat care va fi viitorul emisiunii sale.

colaj nea marin citind scrisoarea Galerie
Nea Marin primește scrisoarea care îl anunță că este ultima emisune | A1

După atâtea peripeții și idei năstrușnice aplicate în diverse moduri, a venit momentul finalului. Nea Marin aprimit de la productie o scrisoare în care se specifica desfășurarea emisunii. Ultima emisiune cu nea Marin, din sezon: "Încheiem 12 ani"

Nea Marin a anunțat că va fi ultima emisiune de Poftiți pe la noi. Ce mesaj a primit de la producție

Mesajul primit l-a întristat nespus pe acesta și chiar atitudinea sa față de participanți a fost ușor emoționantă.

Citește și:Poftiți pe la noi, 31 ianuarie 2022. Ce a anunțat nea Marin după ce filmările s-au întrerupt! Cine sunt vedetele din această ediție

Trezirea vedetelor nu a mai fost atât de usturătoare. I-a bătut la ușă lui Vîrciu și i-a vorbit pe un ton blând, spunându-I să se trezească pentru că asta va fi ultima emisiune.

Hai tăticule, trezește-te. Asta va fi ultima emisiune, îți zic eu. O să-și fie dor, hai că mi-ai mâncat viața, a spus nea Marin, în timp ce-l îmbrățișa pe Liviu.

Aflați cu toții la micul dejun, nea Marin le citește scrisoarea care confirm că este ultima emisiune și că bugetul a fost cu mult depășit, motiv pentru care, de evenimentul ce urmau a-l organiza seara, trebuie să se ocupe pe cont propriu.

Citește și:Poftiți prin țară, 30 ianuarie 2022. Emisiunea a fost întreruptă, a anunțat Nea Marin. De ce nu se va mai filma cu aceleași vedete

Așadar, fiecare vedetă a trebuit să aibă câte-o responsabilitate.

Vedeți, v-am spus eu. Am presimțit că e ultima. Gata, asta a fost.Bucurați-va la maximum de ziua asta, a spus nea Marin.

Acestea fiind spuse, situația era clară. Cum aveau o petrecere de organizat și zero buget, vedetele au pornit la cerșit de-ale gurii pentru petrecere.

Au mers pe la diverși prieteni pe care i-au ajutat, în trecut, și s-au întors cu pungi pline de merinde căpătate.

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România.

Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

CITEŞTE ŞI: Ilie Năstase, atac dur la Ciprian Marica, pe care care îl acuză că i-a falsificat 22 de semnături: „S-a dus la Ţiriac şi i-a spus că o să fac puşcărie!”

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 1 februarie 2022. Răzvan Babană, atacat cu extinctorul de Sony. I s-a făcut rău... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 1 februarie 2022. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu fac glume de generația " ...
Video Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 11 ianuarie 2023. Cosmin Natanticu a făcut stand-up comedy. Ce a spus despre copilăria lui Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 11 ianuarie 2023. Cosmin Natanticu a făcut stand-up comedy. Ce a spus despre copilăria lui Miercuri, 11.01.2023, 16:50
Video recomandate
Lasă-mă, îmi place! Camera 609 | Sezonul 1, episodul 9, 22 septembrie 2023. Eva, în lacrimi după ce Diana și-a făcut apariția în ziua logodnei cu Victor: Îmi pare rău că a aflat așa!
Lasă-mă, îmi place! Camera 609 | Sezonul 1, episodul 9, 22 septembrie 2023. Eva, în lacrimi după ce Diana și-a făcut apariția în ziua logodnei cu Victor: Îmi pare rău că a aflat așa! Vineri, 22.09.2023, 20:45
Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 11 ianuarie 2023. Eliza și Cosmin Natanticu, show total pe scenă. Ce s-a întâmplat

Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 11 ianuarie 2023. Eliza și Cosmin Natanticu, show total pe scenă. Ce s-a întâmplat

Vedetele au urcat pe scenă și au făcut spectacol în adevăratul sens al cuvântului la Negrești-Oaș. Fiecare a avut propriul său moment, însă băieții nu au putut sta de-o parte, iar ceea ce a urmat a stârnit hohote de râs.

Miercuri, 11.01.2023, 22:55
Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 11 ianuarie 2023. Vedetele au îmbrăcat costume tradiționale din Oaș. Cum au arătat

Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 11 ianuarie 2023. Vedetele au îmbrăcat costume tradiționale din Oaș. Cum au arătat

Vedetele de la Poftiți pe la noi: Poftiți la târg au defilat în costume tradiționale din Oaș, iar Iulia Albu și Eliza Natanticu au atras toată atenția. Cum au arătat în porturile populare și cum s-au descurcat la repetiții.

Miercuri, 11.01.2023, 22:30
Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 11 ianuarie 2023. Nea Marin a ajuns la spital cu dureri insuportabile. Ce diagnostic a primit

Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 11 ianuarie 2023. Nea Marin a ajuns la spital cu dureri insuportabile. Ce diagnostic a primit

Din cauza durerilor care se intensificau, Nea Marin a avut nevoie de ajutor specializat și a plecat la spital. Veștile primite de la medici nu au fost deloc bune, îngrijorându-i pe toți cei prezenți.

Miercuri, 11.01.2023, 22:20
Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 11 ianuarie 2023. Liviu Vârciu a intrat în grevă. Ce a făcut după ce Nea Marin a dispărut

Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 11 ianuarie 2023. Liviu Vârciu a intrat în grevă. Ce a făcut după ce Nea Marin a dispărut

Nea Marin și vedetele au ajuns la sala unde va avea loc spectacolul, însă lucrurile au luat o întorsătură cu totul neașteptată. În lipsa coregrafului, Liviu Vârciu a intrat în rolul său și a încercat să îi organizeze pe colegi.

Miercuri, 11.01.2023, 22:03
x