Antena Căutare

Cei opt copii ai familiei Bobeanu sunt uimiți de modul în care arată acum casa lor! Uite ce casă au făcut vedetele!

Clipe emoționante pentru familia Bobeanu! Vedetele au reușit să le facă o surpriză de proporții, mai ales celor opt copii.

Clipe emoționante pentru familia Bobeanu! Vedetele au reușit să le facă o surpriză de proporții, mai ales celor opt copii.

Acum, interiorul casei arată mai mult decât bine. Cu mobilier și decorații noi, totul arată impecabil. Bianca, Jean, Cruduța și Virgil s-au asigurat că locuința arată bine atât la exterior, cât și la interior.

„Eu nu credeam niciodată că așa ceva se va întâmpla la mine acasă. Acum avem sobe și nu mai intră frigul iarna în casă. Și avem unde să ne facem temele la birou!”, au spus cei mici fericiți.

Mai mult decât atât, aceștia au primit un porc, o sumă generoasă din bani proveniți din donații, bonuri valorice, alimente și materiale de construcții, totul pentru ca numeroasa familie cu opt copii să nu mai ducă lipsă de nimic.

Show cum nu vezi în fiecare zi! Virgil și Mihai Petre au ajuns ciobani!... „Poftiți pe la noi!”, lider absolut de audiență! 2.000.000 de români au urmărit emisiunea de la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x