Antena Căutare

Distracție în natură, înainte de muncă! CRBL știe să cânte... la frunză!

Înainte de a se apuca serios de treabă, vedetele au reușit să se bucure și de natură, într-una dintre cele mai frumoase zone ale României, în Maramureș.

Înainte de a se apuca serios de treabă, vedetele au reușit să se bucure și de natură, într-una dintre cele mai frumoase zone ale României, în Maramureș.

Cei patru s-au plimbat pe pașuni cu iarbă verde, proaspătă, au admirat peisajele și au dar nas în nas cu turme de animale.

Desigur, distracția a fost întreținută de CRBL, care a găsit o păpădie și s-a pus pe cântat de a răsunat toată zona!

Nea Mărin nu s-a putut abține și le-a arătat vedetelor cum stă treaba cu natura: a luat o urzică pentru a le grăbi puțin pasul.

După pățanie, cei cinci au ajuns la "Zilele Maramureșului", acolo unde fetele au învățat să frământe lut... cu picioarele. Desigur, au profitat de ocazie pentru a strânge niște bani pentru corul bărbătesc.

Iar pentru că sunt determinați să strângă cât mai mult, munca nu are limite pentru vedetele noastre. Cei patru au mers și la un muzeu, unde fetele au făcut curățenie, iar băieții au cosit, nu glumă!

Hahahaa, priviți!

Tratament ca-n Maramu'! Vedetele au fost primite cu pâine, sare și horincă... "Haoleu, să vă vedem acum!" Diana Munteanu și Rona Hartner au fost alungate din piață de polițiști...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x