Antena Căutare

Daniel Buzdugan face haz de necaz: “Am muncit cât n-am muncit toată viața mea la Poftiți pe la noi”.

Muncă pe brânci, distracție cu porția, implicare trup și suflet în salvarea unei afaceri de familie. La asta a participat și Daniel Buzdugan care a gătit și a dat cu aspiratorul fugărit de nea’Marin. Ce spune prezentatorul emisiunii „Morning Zu” despre experiența de la „Poftiți pe la noi!” aflați în următorul interviu.


Muncă pe brânci, distracție cu porția, implicare trup și suflet în salvarea unei afaceri de familie. La asta a participat și Daniel Buzdugan care a gătit și a dat cu aspiratorul fugărit de nea’Marin. Ce spune prezentatorul emisiunii „Morning Zu” despre experiența de la „Poftiți pe la noi!” aflați în următorul interviu.


Nu pierdeți cea de-a treia ediție a emisiunii “Poftiți pe la noi!”, difuzată luni și marți, de la 20.30, numai la Antena 1.


Să ne lămurim de la bun început: ai fost sau nu leneș la Poftiți pe la noi?

Am fost mai muncitor decât în viața de zi cu zi, nu am muncit în viața mea așa de mult ca la Poftiți pe la noi! Nu am fost foarte leneș, am făcut, nu cu mare dăruire. Când o să mă vadă familia o să fie foarte încântată și o să mă pună la treabă. Am încercat să trag chiulul, dar nu prea mi-a mers pentru că de fiecare dată apărea nea Mărin exact în momentele mele de tihnă.


Cum a fost intalnirea cu nea Marin? Ce stiai despre el si cum e in realitate?

Știam că e foarte rău și că bate oameni. Am plecat la filmări cu inima strânsă, cu frică. La un moment dat mă gândeam și să renunț, dar am zis că oamenii se bazează pe mine, e un proiect de televiziune, nu am vrut să îi incurc. Dar mi s-a părut la un moment dat că am fost inconștient când am acceptat să vin în show-ul ăsta. Eu cred că nea Mărin are baterii care nu i se termină niciodată. Supraveghează atâția oameni, are atâta responsabilitate, îl apreciez foarte mult pentru vivacitatea lui și pentru starea de bine pe care ți-o dă.


Deja ai tradiție cântând manele alături de Delia. V-ați gândit să vă lansați o trupă?
Totul a fost în glumă. Mi-ar plăcea să cânt cu Delia, dar muzică lăutărească sau populară. Eu sunt mare fan Delia, e un om extraordinar, un artist care poate aborda orice gen muzical, e o fată veselă, e pozitivă.


Ai probat lenjerie intimă în mijlocul străzii, ai plimbat-o pe Delia cu o roabă, pe scurt, se pare că te-ai distrat de minune. Totusi, ce treaba ai facut?

Am cărat mese grele, am pus pământ în jardiniere, am asamblat mobilă deși eu nu știu să pun un bec, am și gătit. Chiar am muncit.


Esti alergic la caini sau ti s-a facut rau din cauza mirosului atunci cand ai dat cu aspiratorul?

Îmi plac cățeii, dar să stea afară. Sunt foarte sensibil la anumite mirosuri. De la untură, de exemplu, mi se face imediat rău. Nu e un moft, e ceva organic. Când am dat cu aspiratorul și a început să miroasă a câine mi s-a făcut rău instantaneu.


Ce ti-a placut cel mai mult in aceasta emisiune?
Cel mai mult mi-a plăcut că am fost o echipă și că am întâlnit oameni faini. Dincolo de cei pe care îi știam deja – Moroșanu, Delia și Roxana – mi-a plăcut mult echipa Monei Segall. Oamenii ăștia se cunosc atât de bine încât comunică din priviri. Erau, la un moment dat, șase camere într-un loc foarte mic, dar nu s-au filmat unul pe celălalt. Mi-am dorit de foarte mulți ani să lucrez cu ea. În televiziune contează foarte mult echipa din care faci parte. Poți să fii foarte talentat, dar dacă nu ai oameni care să te ridice la un moment dat te scufunzi. Mi-a plăcut că au găsit soluții pentru orice problemă care s-a ivit. Asta mi-a placut: că am fost o echipă adevărată. Atât noi, cât și cei din spatele camerelor. Asta e foarte important pentru show.

Delia, Roxana Ionescu, Cătălin Moroșanu și Daniel Buzdugan, gazde în cea de-a treia ediție a emisiunii... “De câte ori apare cu o iubită, așa o prezintă, ca fiind sora lui ” Nimeni nu știe câte surori are Cătălin Scărlătescu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x