Antena Căutare

Delia, Roxana Ionescu, Cătălin Moroșanu și Daniel Buzdugan, gazde în cea de-a treia ediție a emisiunii

Și în cea de-a treia ediție a emisiunii „Poftiți pe la noi!”, difuzată de Antena 1 luni, 4 august, și marți, 5 august, de la 20:30, perfecționistul nea Mărin are patru ajutoare de nădejde pentru a relansa o pensiune din Sinaia.

Și în cea de-a treia ediție a emisiunii „Poftiți pe la noi!”, difuzată de Antena 1 luni, 4 august, și marți, 5 august, de la 20:30, perfecționistul nea Mărin are patru ajutoare de nădejde pentru a relansa o pensiune din Sinaia.

Delia, diva de la „X Factor”, Roxana Ionescu, prezentatoarea emisiunii „Splash! Vedete la apă”, Daniel Buzdugan, prezentatorul emisiunii „Morning Zu” și Cătălin Moroșanu sar în ajutorul unei afaceri de familie care se confruntă cu probleme grave.

“Am muncit cât n-am muncit toată viața”
, spune Daniel Buzdugan despre experiența de la „Poftiți pe la noi!”, în timp ce Roxana Ionescu e de părere că este leneș, iar nea Mărin îl dibuiește că este “un pic chiulangiu”. Cătălin Moroșanu face ca Moartea... din Carpați atunci când este surprins flămând, Delia cară saci în spinare mai ceva ca un bărbat vânjos, iar Daniel Buzdugan plantează cu delicatețe flori în zeci de jardiniere.

Colac peste pupăză, perfecționistul nea Mărin primește întăriri din partea unui alt chițibușar: chef Cătălin Scărlătescu, care vine să detecteze toate problemele pe care le are pensiunea din punct de vedere al preparatelor servite. Delia și Roxana Ionescu vopsesc și schimbă perdelele, Daniel Buzdugan gătește și dă cu aspiratorul, iar Cătălin Moroșanu asamblează mese și își sparge arcada atunci când vrea să scape de treburi.

Muncă pe brânci, distracție cu porția, implicare trup și suflet în salvarea unei afaceri de familie, nimic din toate acestea nu va lipsi din cea de-a treia ediție a emisiunii “Poftiți pe la noi!”, difuzată luni și marți, de la 20.30, numai la Antena 1.

Roxana Ionescu s-a ales cu o nouă poreclă, în timpul filmărilor pentru "Poftiţi pe la noi"... Daniel Buzdugan face haz de necaz: “Am muncit cât n-am muncit toată viața mea la Poftiți pe la noi”....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x