Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 24 ianuarie 2024. Cum le-a dat Sonny Medini trezirea colegilor. Ce a pățit Rikito Watanabe

Sonny Medini le-a făcut o farsă de „coșmar” colegilor săi și lui nea Marin în ediția 9 din Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, de pe 24 ianuarie 2024. Rikito Watanabe a fost luat prin surprindere când a văzut ce are sub pernă.

colaj foto cu rikito watanabe si poza cu sonny medini la poftiti pe la noi: poftiti in dobrogea Galerie
Sonny Medini s-a ținut de farse la Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea | Antena 1

Telespectatorii au avut parte de un moment de-a dreptul savuros în ediția 9 din noul sezon Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea. Înainte de culcare, Sonny Medini s-a gândit să le facă celorlalți o farsă neașteptată.

Invitatul lui nea Marin a avut grijă să ia o pungă cu cremă maro de rom când a fost la fabrica de biscuiți. Italianul a așteptat ca toată lumea să se pună la somn, iar la miezul nopții a trecut la fapte.

„După cină ajungem la cazare. Și m-am gândit la o șmecherie tare pentru nea Marin. Hai să vezi ce îți fac mâine. Pe la 12 noaptea așa, când toți colegii dormeau, le-am pus o capcană foarte frumoasă. Abia aștept să vină dimineața și să vezi cum înnebunește nea Marin”, a mărturisit Sonny Medini.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 23 ianuarie 2024. Radu Bucălae s-a enervat pe Sonny Medini și a răbufnit. Ce i-a reproșat

Așadar, patronul circului Belucci s-a apucat să dea cu ciocolată maro pe ușile colegilor săi, sperând că îl va enerva pe nea Marin a doua zi.

Cum au reacționat vedetele când au văzut ce le-a făcut Sonny Medini. Ce a găsit Rikito Watanabe sub pernă în ediția 9 din noul sezonul Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea

Nicolai Tand, Capet, Ilona Brezoianu, Radu Bucălae și Rikito Watanabe au avut parte de o surpriză de proporții în ultima zi la nea Marin când au văzut ciocolata de pe mânerele ușilor. Încă de la primele ore ale dimineții, gazda emisiunii a dat trezirea tuturor.

De data aceasta, nea Marin și-a dat seama de farsa pe care Sonny Medini vrea să o facă și nu a intrat în jocul acestuia. Mai mult, italianul a mărturisit că Rikito Watanabe a pus capcana de „coșmar”, sfătuindu-l pe nașul său să verifice ce are acesta sub pernă.

Tânărul a rămas surprins când a văzut că nea Marin scoate de sub perna lui o pungă cu un conținut maro.

„Ce-i aia?!”, a întrebat Rikito Watanabe.

„E ceva de la animal”, a glumit Sonny Medini cu el.

Tânărului i s-a făcut rău atunci când a auzit ce i-a spus colegul de cameră. Acesta a fugit în baie pentru a se ascunde, însă nu a scăpat de nea Marin.

„M-am șocat!”, a mai spus Riki.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 23 ianuarie 2024. Radu Bucălae, Sonny Medini și Rikito Watanabe au făcut show într-un parc

„Să își dea mațele! Să vomite! Nici eu nu știam ce e! Nu cred!”, a dezvăluit gazda emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea.

Tânărul s-a calmat după ce descoperit că în pungă se afla ciocolată cu rom: „Doamne, am crezut că era altceva”.

Pentru că Sonny Medini nu și-a recunoscut vina, nea Marin a avut grijă să îl „pedepsească” atât pe el cât și pe Rikito Watanabe. Aceștia au primit câteva lovituri în glumă de la gazda emisiunii.

„Am primit din nou bătaie, chiar dacă eram nevinovat. M-am obișnuit deja, sincer”, a zis tânărul.

Capet și-a stăpânit cu greu nervii când a văzut că s-a murdărit de ciocolată pe mâini: „M-am umplut de nervi. Deci nu se poate așa ceva! Se ține numai de prostii Sonny”.

Tot ce trebuie să știi despre noul sezon de Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți pe la noi!, ce va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30. Sezonul poate fi urmărit integral pe AntenaPLAY.

Astfel, nu mai puțin de 24 de vedete vor fi puse la treabă, iar alături de Nea Marin vor fi, și de această dată, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, dar și Sonny Medini și Rikito Watanabe.

Nea Marin, alături de vedete, va străbate cele mai frumoase locuri din Dobrogea, o zonă care, așa cum a declarat chiar el, îi este foarte dragă: „Mă bucur că în acest sezon am ajuns și am descoperit Dobrogea, o zonă care mie îmi place foarte tare!”.

Mereu în căutare de locuri spectaculoase, dar și dornic de a descoperi obiceiurile și tradițiile fiecărei zone, Nea Marin nu s-a oprit aici și a trecut granița la vecinii bulgari.

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 23 ianuarie 2024. Radu Bucălae, Sonny Medini și Rikito Watanabe au făcut show în... Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 24 ianuarie 2024. Ilona Brezoianu a cedat psihic și a început să plângă. Ce a mă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x