Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 5 decembrie 2022. Ce sarcină le-a dat nea Marin vedetelor. Ruby a apelat la un gest neașteptat

În prima ediție a noului sezon de Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, difuzată pe 5 decembrie 2022, vedetele au fost luate cu asalt de sarcinile venite din partea lui nea Marin. Ruby, Shift, What's UP, Jo și, desigur, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au format prima echipă a sezonului.

Ruby a făcut un gest neașteptat Poftiți pe la noi: Poftiți la târg: „Sluga lui nea Marin”

Antena 1

După trezirea gălăgioasă și micul dejun, vedetele au primit ca sarcină de la nea Marin să dea niște telefoane pentru a face rost de cele necesare în vederea organizării târgului din Orhei, Republica Moldova. Ruby a fost cea care a făcut primele apeluri telefonice, dar a reușit să se retragă rapid.

„Bună dimineața! Sluga lui nea Marin, Ruby sunt. Sper că nu v-am trezit”, s-a suzit Ruby spunând în timpul unui apel telefonic.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 5 decembrie 2022. Nea Marin le-a dat trezirea vedetelor în modul său original

Ruby a făcut un gest neașteptat Poftiți pe la noi: Poftiți la târg: „Sluga lui nea Marin”

„Am sunat un pic, am vorbit un pic și apoi am pasat responsabilitățile colegilor mei care trebuie să fie și ei responsabili”, a explicat Ruby, care a apelat la un gest neașteptat: și-a luat o pătură și s-a întins pe bancă.

„Sora mea Ruby a muncit ce a muncit și la un moment dat a tras pe stânga. S-a întins”, a spus What's UP.

„Mă întind un pic. Ia uite mă! Nea Marin se plimbă și eu ce fac?”, a spus Ruby, explicându-și gestul de a se întinde pe bancă.

În timp ce Ruby se odihnea, nea Marin, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se aflau în pivnița unui localnic.

Citește și: Cât de greu i-a fost lui nea Marin să-și crească fiicele, după Revoluție: „M-am trezit cu doi copii, fără serviciu”

Ce trebuie să știi despre noul sezon Poftiți pe la noi: Poftiți la târg

Nea Mărin revine la Antena 1 cu o nouă invitație pentru telespectatori: Poftiți pe la noi! Poftiți la târg. Sezonul acesta, vedetele sunt puse la treabă pentru a organiza, în fiecare zonă în care ajung, un târg dedicat meșteșugarilor din acea parte de țară. Nu vor lipsi nici spectacolele de final, puse la punct cu rigurozitate de Nea Mărin.

În premieră pentru show, filmările ajung în acest sezon și în Republica Moldova, mai exact pe lângă Orhei și la Cricova. Călătoria continuă apoi la Piatra Neamț, Câmpulung Moldovenesc, Bistrița și Negrești-Oaș. Printre vedetele care sunt gata să-i țină piept lui Nea Mărin se numără Ruby, Adriana Trandafir, Iulia Albu, Adda și Cătălin Rizea, Cătălin Cazacu, Patrizia sau Andreea Antonescu.

“Pentru mine a fost unul din cele mai interesante sezoane și mă bucur foarte mult că scopul nostru a fost acela de a descoperi meșteșugari, tradiții, oameni care duc obiceiul mai departe. Sunt fericit că am organizat aceste târguri pentru ei și i-am ajutat să promoveze tot ce zona lor are mai frumos de oferit. Liviu și Andrei au fost lângă mine și, cu toate comentariile lor, m-au ajutat să ducem treaba la bun sfârșit. A fost prima oară când am reușit să ajungem în Republica Moldova, am găsit datini extraordinare și o mâncare…nici nu am cuvinte! Sezonul ăsta a mai venit cu o premieră, deloc plăcută pentru mine. În ultima zi de filmare am ajuns la spital, o să vedeți exact ce s-a întâmplat!”, a declarat Nea Mărin.

Poftiți pe la noi! Poftiți la târg se vede la Antena 1 și pe AntenaPlay, în fiecare luni, marți și miercuri de la ora 20.30.

Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 5 decembrie 2022. Nea Marin le-a dat trezirea vedetelor în modul său original... Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 5 decembrie 2022. Cum sună live vocea lui What's UP. Ce serenadă i-a compus lui nea ...
Zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Nativii care au probleme în dragoste
Astrele spun că sunt trei zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Acești nativi s-ar...
Horoscopul zilei de 5 februarie 2023. Racii primesc vești importante. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 februarie 2023 anunță că nativii din zodia Rac vor avea parte de vești...
Ultimele știri
x