Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 6 decembrie 2022. What's UP a început să plângă și a vrut să plece din Butuceni

What's UP a avut un parte de clipe tensionate în ediția difuztă pe 6 decembrie 2022 de Poftiți pe la noi: Poftiți la târg. Cântărețul a început să plângă și chiar a vrut să părăsească emisiunea lui nea Marin.

Colaj cu What's Up și nea Marin îmbrățișați și Jo nedumerită Galerie
What's Up și Jo s-au certat în emisiunea lui Nea Marin Poftiți pe la noi: Poftiți la târg. Artistul a vrut să plece din Butuceni: „Nu mai pot!” | Antena 1

Ceea ce a început cu o sarcină distractivă s-a terminat cu lacrimi pentru What's UP. Cântărețul trebuia să construiască macheta unei case, alături de partenera sa de echipă, Jo. Pentru că nu a fost mulțumit de ceea ce ieșea, cântărețul a început să țipe la Jo: „S-a enervat foarte tare dintr-o dată. Apoi a început un foarte mare circ și n-am înțeles deloc de ce. Adică n-am înțeles unde am greșit”, a spus cântăreața la testimoniale.

„Am început să țip că nu mai vreau să fac nimic ca orice om bătut de soare în cap și de oboseală. Nu cred că îmi pare rău că m-am enervat, e ceva normal, oricărui om se întâmplă. Îmi pare rău pentru ce a urmat”, a explicat What's UP.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 5 decembrie 2022. Ruby a avut nevoie de ajutor medical. Ce s-a întâmplat: „Te-a mușcat?”

What's Up și Jo s-au certat în emisiunea lui Nea Marin. Care a fost motivul pentru care cântărețul a început să țipe și să plângă la Poftiți pe la noi: Poftiți la târg

În timp ce cântărețul plângea și se îndrepta către ieșirea din fermă, nea Marin s-a dus după el să afle ce s-a întâmplat.

„Plângea, și-a scos lavaliera, a lăsat lavaliera și-a luat rucsacul că el pleacă acasă. L-am prins la ieșirea din fermă și l-am întrebat ce s-a întâmplat”, a spus nea Marin.

„Așa e tot Pământul ăsta. Eu vorbesc cu toată lumea, încerc să ajut pe toată lumea. Stau într-un colț ca un câine. Nu mă întreabă unul ce-ai mă? Sunt supărat de viață. Nimeni nu mai e bun cu nimeni, bre! Sunt sătul!”, a răspuns artistul.

What's UP i-a mărturisit lui nea Marin că are și o frământare, pentru că tatăl său se confruntă cu probleme de sănătate.

Citește și: Cât de greu i-a fost lui nea Marin să-și crească fiicele, după Revoluție: „M-am trezit cu doi copii, fără serviciu”

Ce trebuie să știi despre noul sezon Poftiți pe la noi: Poftiți la târg

Nea Marin revine la Antena 1 cu o nouă invitație pentru telespectatori: Poftiți pe la noi! Poftiți la târg. Sezonul acesta, vedetele sunt puse la treabă pentru a organiza, în fiecare zonă în care ajung, un târg dedicat meșteșugarilor din acea parte de țară. Nu vor lipsi nici spectacolele de final, puse la punct cu rigurozitate de Nea Marin.

În premieră pentru show, filmările ajung în acest sezon și în Republica Moldova, mai exact pe lângă Orhei și la Cricova. Călătoria continuă apoi la Piatra Neamț, Câmpulung Moldovenesc, Bistrița și Negrești-Oaș. Printre vedetele care sunt gata să-i țină piept lui Nea Marin se numără Ruby, Adriana Trandafir, Iulia Albu, Adda și Cătălin Rizea, Cătălin Cazacu, Patrizia sau Andreea Antonescu.

“Pentru mine a fost unul din cele mai interesante sezoane și mă bucur foarte mult că scopul nostru a fost acela de a descoperi meșteșugari, tradiții, oameni care duc obiceiul mai departe. Sunt fericit că am organizat aceste târguri pentru ei și i-am ajutat să promoveze tot ce zona lor are mai frumos de oferit. Liviu și Andrei au fost lângă mine și, cu toate comentariile lor, m-au ajutat să ducem treaba la bun sfârșit. A fost prima oară când am reușit să ajungem în Republica Moldova, am găsit datini extraordinare și o mâncare…nici nu am cuvinte! Sezonul ăsta a mai venit cu o premieră, deloc plăcută pentru mine. În ultima zi de filmare am ajuns la spital, o să vedeți exact ce s-a întâmplat!”, a declarat Nea Marin.

Poftiți pe la noi! Poftiți la târg se vede la Antena 1 și pe AntenaPlay, în fiecare luni, marți și miercuri de la ora 20.30.

Citește și: Nea Marin, dezvăluiri din noul sezon de Poftiți pe la noi! Poftiți la târg: “Am filmat în Moldova, lângă noi era război!"

Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 6 decembrie 2022. Ruby a făcut un gest impresionant. Cum a reușit să salveze un pui ... Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, 6 decembrie 2022. Shift și Ruby s-au certat cu What's Up. „Acum încheiem prietenia”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x