Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 11 ianuarie 2022. Gestul emoționant făcut de Liviu Vârciu pentru mama lui

De la fabrica de teracotă, nea Marin le-a dus pe vedetele sale la fabrica de teracotă. De cum au ajuns acolo, cu toții s-au pe treabă.

colaj poftiti Galerie
De la fabrica de teracotă, nea Marin le-a dus pe vedetele sale la fabrica de teracotă. De cum au ajuns acolo, cu toții s-au pe treabă. | Antena 1

Când au ajuns în fabrica de teracotă, cel care avea cel mai mult chef și spor la muncă a fost Andrei care s-a apucat de treabă din prima. Fabrica a fost construită la începutul lui 1900 și totul părea vechi acolo și întunecat.

De această dată, Andrei a făcut echipă cu Edi.

“Spre marea mea uimire, Andrei când este fără Liviu e un tip super ok. A pus mâna și am lucrat amândoi”, a zis Edy.

Nea Marin l-a repartizat pe Liviu cu Tania, dar Liviu nu a vrut să lucreze cu ea.

“Pe mine pune-mă cu Larisa”, a zis Liviu, dar nea Marin l-a refuzat.

Gestul impresionant pe care Liviu Vârciu l-a făcut pentru mama lui

“Îngrozitor de greu. Am obosit din primele 3 minute când doar a trebuit să nivelez acea masă”, a spus Tania.

Nea Marin a văzut că Liviu trage chiulul, ca de fiecare dată, în timp ce ceilalți colegi ai săi munceau din greu. Theo Rose și Larisa făceau bucățile de teracotă după un model dat, în timp ce Edy și Andrei cărau cu un scripete lutul pentru bucățile de teracotă.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 10 ianuarie 2022. Theo Rose face mărturisiri emoționante despre copilăria ei

Liviu nu voia deloc să muncească.

“Fă mă una d-asta!”, i-a zis nea Marin.

“Nu fac când vrei tu”, i-a răspuns Liviu.

După ce a învățat cum se fac bucățile de teracotă după un șablon, Liviu s-a plictisit de muncă și a început să arunce cu bulgări de lut în nea Marin.

“L-am dat pe mână cu lut să pară că a muncit și el”, a zis Liviu.

Liviu, ca să scape de cărat, a spus că pleacă să picteze plăcile și a chemat-o și pe Theo Rose să meargă cu el.

“Am început să pictez și mi-a venit ideea genială. Am zis că dacă tot îi fac o sibiță mamei, de ce să nu îi scriu și pe placă”, s-a gândit Liviu.

Între timp, nea Marin rămăsese aproape complet fără voce.

“Deja problemele mele cu gâtul începuseră să se agraveze”, a zis nea Marin.

Andrei și Larisa cărau plăcile de teracotă spre cuptor. Între timp, nea Marin l-a văzut pe Liviu cum a pictat plăcile pentru soba mamei lui. Pe o placă, Liviu a scris numele copiilor lui pentru mama lui, știind că mama sa va fi foarte bucuroasă.

Soba la care lucrau aveau să fie a Anei, cea care era curelar, și pe care o cunoscuseră cu o zi înainte. Vedetele au semnat o placă de teracotă pentru că Ana să o aibă amintire.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 10 ianuarie 2022. Liviu Vârciu a apelat la autostop, ca în Asia Express. Ce greșeală a făcut

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a cincea săptămână a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Botiza (județul Maramureș) sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ruby, Shift, Lino Golden și Jador. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 11 ianuarie 2022. Localnicul care i-a impresionat cu povestea lui. Cu ce ocupă... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 11 ianuarie 2022. Theo Rose, mărturisiri despre copilărie. Liviu Vârciu, glume cu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x