Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 11 ianuarie 2022. Nea Marin a făcut o glumă cu Liviu Vârciu. Cum s-a răzbunat

În timp ce luau micul dejun, nea Marin le-a spus vedetelor care este programul zilei. Tania, Liviu și Andrei la o fabrică de sticlă în Mediaș.

colaj poftiti Galerie
În timp ce luau micul dejun, nea Marin le-a spus vedetelor care este programul zilei. Tania, Liviu și Andrei la o fabrică de sticlă în Mediaș. | Antena 1

Edy a făcut o glumă pe seama lui Liviu Vârciu, după ce nea Marin a dat startul. Liviu nu a fost deloc amuzat de poantele lor.

Nea Marin a spus că ei se tachinează tot timpul.

“Da, ar fi culmea să auzi așa o știre bombă – Liviu Vârciu deja și-a schimbat orientarea sexuală. Este cu Andrei de vreo 4 ani, dar n-a vrut să..”, zice nea Marin.

Gluma la care Liviu Vârciu nu a râs

“Copiii și-I cresc la comun”, a completat Edy și toată lumea a râs zgomotos.

“Hahaha, ce comici sunteți de dimineață? Sunteți cumva neamuri? Proaste neamuri”, a zis Liviu.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 10 ianuarie 2022. Theo Rose face mărturisiri emoționante despre copilăria ei

Tania, Liviu și Andrei urmau să plece la fabrică de sticlă pentru a-I invita pe oamenii de acolo să vină cu produsele lor la târgul organizat de nea Marin în Sighișoara. Între timp, Theo, Larisa, Edy și nea Marin aveau să plece la fabrică de mobilă.

“Păi normal, n-ai și tu nevoie de un șifonier (…) Eu mă duc la sticle goale”, a zis Liviu în timp ce mânca.

Toți 7 au urcat în același microbuz, iar Liviu Vârciu a simțit nevoia să se răzbune pe nea Marin pentru glumele pe care el le-a făcut la micul dejun pe seama lui.

Cum s-a răzbunat Liviu Vârciu pe nea Marin

Tot microbuzul îl aștepta pe Liviu care s-a dus să se îmbrace mai gros pentru că afară ningea. Când a urcat în autocar, a sărit la nea Marin și l-a apucat de nas.

“Băi, nu mă lua cu atitudinea asta de dimineață, măi”, i-a zis Liviu lui nea Marin.

“S-a enervat atât de tare că n-are căciulă încât i-a dat sângele pe nas”, a mai completat Liviu.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 10 ianuarie 2022. Larisa și nea Marin, cu ochii în lacrimi.Povestea unei localnice i-a uimit

“M-a strâns de nas și mi-a dat sângele”, a zis nea Marin ținându-se de nas cu un șervețel.

“Își face singur rău. (…) Se scarpină în nas atât de tare…”, a mai adăugat Liviu Vârciu.

“De ce n-ai dat, mă, la actorie? Putei să te duci la actorie. Erai un Pacino”, i-a mai spus Liviu lui nea Marin.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a cincea săptămână a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Botiza (județul Maramureș) sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ruby, Shift, Lino Golden și Jador. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 11 ianuarie 2022. Nea Marin, tactică nouă de a-i trezi pe Liviu Vârciu și Andrei Ș... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 11 ianuarie 2022. Localnicul care i-a impresionat cu povestea lui. Cu ce ocupă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x