Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 12 ianuarie 2022. Ce au servit la masă vedetele fără să știe. "Nu cred"

Liviu Vârciu a învățat să bată vase din alamă cu domnul căldărar. Liviu încerca să afle dacă primește și el bani pentru ibricul la care bătea.

colaj poftiti Galerie
Liviu Vârciu a învățat să bată vase din alamă cu domnul căldărar. Liviu încerca să afle dacă primește și el bani pentru ibricul la care bătea. | Antena 1

Larisa cosea de zor la o fustă și a învățat despre tradițiile rromilor. Ei au spus că acel cupru este comandat din Germania și este prelucrat la temperaturi mari.

Liviu a reușit să negocieze pentru un ceaun, dar nu știa că Andrei și-a luat același ceaun mult mai ieftin. După ce au terminat treaba, vedetele i-au invitat pe rromi la târgul lor. Theo Rose, Larisa, Edy, Tania, nea Marin și consilierii lui au fost invitați la masă la un restaurant din Sighișoara.

Ce mâncaruri spectaculoase au gustat vedetele lui nea Marin

Când au ajuns la restaurant, chelnerii le-au adus niște mici aperitive, iar vedetele au gustat din bucatele alese fără să știe ce mănâncă.

“Deci ce-ați mâncat în farfuria neagră este un file de crocodil”, le-a spus chelnerul.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 11 ianuarie 2022. Vedetele au luat de la fermă un porc în autocar. Ce s-a întâmplat

Cu toții au rămas surprinși, iar apoi au mai aflat că au mâncat și file de cangur cu sos vânătoresc și steak de zebră cu sos de trabuc.

Vedetele s-au bucurat de mâncăruri alese și o experiență culinară deosebită. Theo Rose și-a comandat vită pe rocă vulcanică și a primit o farfurie spectaculoasă. Andrei a ajutat-o să își prepare mâncarea.

Proprietarii restaurantului, doi oameni foarte mărinimoși, au spus că ar vrea să o ajute pe Ana cu bani, dar nea Marin i-a rugat să vină la spectacolul lor și să îi facă acolo bucuria Anei.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 11 ianuarie 2022. Theo Rose, mărturisiri despre copilărie. Liviu Vârciu, glume cu Nea Marin

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a cincea săptămână a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Botiza (județul Maramureș) sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ruby, Shift, Lino Golden și Jador. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 12 ianuarie 2022. Theo Rose s-a costumat în casa căldărarilor. Ce decizie a luat... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 12 ianuarie 2022. Theo Rose a fost asaltată de fani. Ce s-a întâmplat, de fapt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x