Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 12 ianuarie 2022. Theo Rose a fost asaltată de fani. Ce s-a întâmplat, de fapt

După ce au terminat de mâncat, vedetele au plecat cu nea Marin la o fabrică unde au învățat să forjeze fierul. La final, după ce au terminat, băieții au primit și diplome de forjari.

colaj poftiti Galerie
După ce au terminat de mâncat, vedetele au plecat cu nea Marin la o fabrică unde au învățat să forjeze fierul. La final, după ce au terminat, băieții au primit și diplome de forjari. | Antena 1

La Hotel Sighișoara, nea Marin avea să reunească toate vedetele. Când au ajuns în cetate, Larisa credea ca vor pregăti expoziția, dar nu a fost așa.

Tania, Liviu și nea Marin au plecat la o bucătărie să învețe cum să facă cele mai bune sosuri din zonă, iar Theo Rose, Larisa și Liviu au plecat să îl caute pe lingurarul din zonă pentru a-l invita la târg.

După ce au aflt povestea lingurarului, Theo, Edy și Larisa trebuiau să organizeze un panou cu lingurile pe care aveau să le is la expoziție.

Theo Rose, concert neorganizat în Sighișoara

O parte din colecția domnului lingurar a ajuns și la Paris, acolo unde au fost expuse alături de alte obiecte tradiționale românești.

Când au ieșit de la domnul lingurar, Theo, Edy și Larisa s-au întâlnit cu cel care bătea la tobă prin centrul Sighișoarei și prezenta toate atracțiile turistice. Edy și Theo voiau să cânte, încercând să îi ia toba.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 11 ianuarie 2022. Vedetele au luat de la fermă un porc în autocar. Ce s-a întâmplat

Theo a luat bățul din mână de la Edy și a început să bată, iar Larisa dansa.

“S-au strâns toți copiii ăștia, au început să cânte, să facă concert”, a povestit Larisa.

Theo, când a văzut că are public numeros, a început să cânte.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 11 ianuarie 2022. Theo Rose, mărturisiri despre copilărie. Liviu Vârciu, glume cu Nea Marin

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a cincea săptămână a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Botiza (județul Maramureș) sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ruby, Shift, Lino Golden și Jador. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 12 ianuarie 2022. Ce au servit la masă vedetele fără să știe. "Nu cred"... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 12 ianuarie 2022. Vedetele lui nea Marin în casa lui Vlad Dracul. Ce a urmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x