Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 14 decembrie 2021. Ilona Brezoianu, întâmpinată de Nea Marin ca la Cannes

În ediția din 14 decembrie 2021 a emisiunii Poftiți pe la noi - Poftiți prin țară, Nea Marin a întâmpinat-o pe Ilona Brezoianu exact ca la Cannes, de la primele ore ale dimineții. Nea Marin nu a putut trece peste realizarea actriței și a făcut un gest care să-i elogieze succesul avut în lumea filmului.

colaj de fotografii cu nea marin și ilona brezoianu Galerie
În ediția din 14 decembrie 2021 a emisiunii Poftiți pe la noi - Poftiți prin țară, Nea Marin a întâmpinat-o pe Ilona Brezoianu exact ca la Cannes, de la primele ore ale dimineții. Nea Marin nu a putut trece peste realizarea actriței și a făcut un gest care să-i elogieze succesul avut în lumea filmului. | Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară/Antena 1

În emisiunea de ieri din 13 decembrie, Ilona Brezoianu i-a mărturisit lui Nea Marin că a fost premiată pe covorul roșu la Festivalul Internațional de Film de la Cannes, datorită muncii sale, lucru peste care gazda emisiunii nu a putut să treacă prea ușor cu vederea. A felicitat-o și a făcut o plecăciune în fața actriței, însă a dorit să-și arate mai mult respectul față de realizarea sa a doua zi.

Ilona Brezoianu, întâmpinată ca la Cannes de Nea Marin, dar cu influențe de Malaia: Covorul roșu și gândacul

“Seara, la o discuție, Ilona a zis că e a fost pe covorul roșu, la Cannes. Eu îi zic că o să-i arăt eu acum cum e cu covorul roșu la Malaia”, spune Nea Marin.

Dis-de-dimineață, autoproclamatul primar bate la ușa Ilonei Brezoianu, fără intenția de a-i da vreo înviorare specifică Nea Marin, cu bățul, ci a avut numai intenții lăudabile. Acesta i-a întins actriței covorul roșu în fața ușii și a luat-o de mână, pentru a-i face o intrare exact ca la Cannes, însă totul bine și frumos până când Nea Marin revine la vechile obiceiuri.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 13 decembrie 2021. Nea Marin a luat-o la joc pe Ilona Brezoianu. Cine nu s-a ținut de treabă

Acesta i-a pus Ilonei un gândac pe mână, iar ea a țipat ca din gură de șarpe, în timp ce pe fundal Nea Marin se auzea râzând din tot sufletul.

“El așa face, îți dă una caldă, una rece. Mi-a pus covorul roșu, dar mi-a pus și un gândac în mână să mă fezandeze de tot”, spune Ilona Brezoianu.

Însă cum jocul lui Nea Marin se încheie doar atunci când el vrea, Ilona a fost alergată prin dormitor cu gândacul: “Eram ruptă, mă durea tot corpul, i-am zis: Bre, m-ai nenorocit”, spune Ilona.

Cum i-a surprins nea Marin pe Răzvan Babană și Sonny în cameră. A încercat să le facă o farsă

După ce a terminat cu Ilona, a plecat la ușa invitatului Oase, care a ieșit să-l întâmpine pe Nea Marin cu peria de WC. A vrut să-i facă o farsă, dar tot el și-a luat-o pe cocoașă. Nea Marin, foarte agil, a sărit să-l învețe minte cine este șeful sau în cazul de față cine este primarul.

După a fost la Sonny și Babană. Italianul avea o perucă pe cap și stătea la masaj, în timp ce Răzvan Babană îi făcea masaj. Nea Marin a intrat tip-til și i-a făcut semn organizatorului de evenimente să facă liniște și l-a gâdilat pe Sonny.

"Nea Marin s-a șocat când a văzut că-i făceam masaj, cine știe la ce s-o fi gândit el", spune Răzvan Babană.

În timp ce Răzvan Babană nu era atent, Nea Marin i-a legat șireturile la încălțări foarte tare, iar apoi a observat că acesta are fața lui Nea Marin pe adidași. Cu toate că a încercat să-l îndulcească pe primar, acesta i-a făcut felul.

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Marin

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a patra ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele cinci vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Comuna Mălaia, Vâlcea sunt Ilona Brezoianu, Oase, Florin Ristei, Nicolai Tand, Răzvan Babană (fostul concurent al sezonului 7 din Chefi la cuțite) şi Sonny. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!, de la 20:30, pe Antena 1.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 13 decembrie 2021. Nea Marin a luat-o la joc pe Ilona Brezoianu. Cine nu s-a ținut... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 14 decembrie 2021. Răzvan Babană a făcut show cu mișcările sale de dans, peruca și...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x