Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 14 decembrie 2021. Răzvan Babană a făcut show cu mișcările sale de dans, peruca și ochelarii

Dăruiește și primește, cu Antena 1. În ediția din 14 decembrie 2021 a emisiunii Poftiți pe la noi - Poftiți prin țară, Răzvan Babană s-a pregătit “corespunzător” pentru micul dejun și ca să aducă puțină sare și puțin piper show-ului și-a pus pe cap perucă, ochelari de soare pe nas și a recreat un look disco 100%. Ce reacție a avut Nea Marin când i-a văzut ținuta.

colaj de fotografii cu nea marin, razvan babana si sonny Galerie
În ediția din 14 decembrie 2021 a emisiunii Poftiți pe la noi - Poftiți prin țară, Răzvan Babană s-a pregătit “corespunzător” pentru micul dejun și ca să aducă puțină sare și puțin piper show-ului și-a pus pe cap perucă și ochelari și a recreat un look disco 100%. Ce reacție a avut nea Marin când i-a văzut ținuta. | Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară/Antena 1

Răzvan Babană a făcut show cu mișcările sale de dans, peruca și ochelarii de soare când a coborât la masă. Acesta s-a impus ca o prezență efervescentă și o persoană plină e entuziasm, chiar dacă nu mereu are chef de muncă.

“Astăzi rup România, să vă țineți. M-am îmbrăcat frumos, pantaloni lungi, pantofi cu paiete, unul argintiu, unul negru tot din paiete”, spune Răzvan Babană.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 13 decembrie 2021. Nea Marin, surprins de invenția unui localnic din Malaia. Ce a construit

Cum a reacționat Nea Marin când l-a văzut pe Răzvan Babană cu ținuta excentrică: “Doamne…”

Nea Marin se apropie de ușa dormitorului în care se află Răzvan Babană și italianul Sonny. Răzvan Babană îl întâmpină în pași de dans pe Nea Marin, care a rămas șocat când l-a văzut: “Doamne…”, spune gazda emisiunii în timp ce își face cruce.

“Băi, dar voi nu veniți la masă? Așa mergi?”, întreabă Nea Marin, uimit de apariția simpaticului Răzvan Babană.

“Stai, că mireasă trebuie să se aranjeze (n.r Sonny). Eu am fost gata în 5 minute. Eu l-am îmbrăcat Nea Marin și pe el”, spune Răzvan Babană.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 13 decembrie 2021. Ilona Brezoianu, dezvăluiri despre viața sa amorasă. Ce a mărturisit

Însă primarul a fost tare încântat când l-a văzut pe Sonny și a conchis că este îmbrăcat ca un italian adevărat, în timp ce Răzvan Babană l-a cam lăsat cu gura căsacată.

"L-am îmbrăcat cu pantofi diferiți, cu pantaloni, cu cămașă superbă, cu pălărie, superb!", spune Răzvan Babană.

Nea Marin, alături de vedete, va străbate ţara în lung şi în lat, nu doar în căutarea celor mai frumoase locuri din România, ci şi a obiceiurilor şi a tradiţiilor specifice zonei.

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Marin

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a patra ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele cinci vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Comuna Mălaia, Vâlcea sunt Ilona Brezoianu, Oase, Florin Ristei, Nicolai Tand, Răzvan Babană (fostul concurent al sezonului 7 din Chefi la cuțite) şi Sonny. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!, de la 20:30, pe Antena 1.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 14 decembrie 2021. Ilona Brezoianu, întâmpinată de Nea Marin ca la Cannes... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 14 decembrie 2021. Oase l-a plimbat pe Răzvan Babană cu un cărucior și au făcut co...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x