Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 16 ianuarie 2022. Ce relație este între Daniela Crudu și Virgil Mănescu, de fapt

Vedetele au avut parte de o trezire în forță în ediția 19 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Am putut afla nu doar ce relație există între Virgil Mănescu și Daniela Crudu, ci și cum arată Ana Baniciu și Raluka la primele ore ale dimineții.

Colaj cu Daniela Crudu și Virgil Mănescu, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară Galerie
Vedetele au avut parte de o trezire în forță la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară | Antena 1

Trezit încă de la 6 și jumătate dimineața, Nea Marin a bătut la ușa vedetelor pentru a da trezirea. Aflați la Alba Iulia, invitaților li s-a pregătit o zi plină de tot felul de treburi. Am putut descoperi ce relație este între Daniela Crudu și Virgil Mănescu, dar și cum arată Raluka și Ana Baniciu (câștigătoarele primului sezon Asia Express).

Ce relație este între Daniela Crudu și Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară

După ce l-a trezit pe Virgil Mănescu, Nea Marin s-a îndreptat către ușa următoarei sale victime, Cruduța, pe care a găsit-o cu căștile în urechi.

„Daniela de dimineață nu ascultă muzică, nu citește presa, ea ascultă tarot”, a dezvăluit Virgil Mănescu despre brunetă.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 16 ianuarie 2022. Daniela Crudu a întors privirile cu ținuta aleasă. Ce a putut să îmbrace

„Am zis că evit, am zis că nu vin anul ăsta, că după aia poate trebuie să mă operez iar, să-mi schimb implanturile și altă bătaie de cap. Dar nu aveam cum să îl refuz, Nea Marin e Nea Marin!”, a recunoscut Daniela Crudu, fericită de faptul că participă la emisiunea Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară.

La un moment dat, în camera Cruduței și-a mai făcut apariția cineva și acesta a fost momentul în care s-a aflat un detaliu surprinzător.

„În clipa când să ies din cameră a venit Virgil cu o cafeluță! Ei au mai fost la mine în emisiune acum câțiva ani și de acolo s-a legat între ei o prietenie frumoasă”, a povestit Nea Marin, care i-a lăsat apoi pe cei doi să se pregătească pentru o zi plină de tot felul de sarcini.

„Avem noi, așa, o relație mai apropiată. Eu încerc s-o adun pe calea cea dreaptă”, a zis Virgil Mănescu.

„Mă bucur foarte mult că sunt cu Virgil, nu l-am mai văzut de mult. Chiar de la ultima filmare cu Nea Marin. Și îți dai seama că mă bucur, e un băiat super dulce și cu bun simț și tare rău de tot, adică ține la glume, nu se supără”, a zis Daniela Crudu, cu zâmbetul pe buze.

Cum arată Raluka și Ana Baniciu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, la primele ore ale dimineții

Apoi, următoarele „victime” au fost Raluka și Ana Baniciu, fostele câștigătoare ale primului sezon Asia Express de la Antena 1.

„De aici am bătut la Chip și Dale, eu așa le zic”, a glumit Nea Marin, gata să le surprindă pe fete.

„De ce nu ai venit la 5?! Eu mă aștept să intre noaptea peste noi, mă aștept la orice”, a zis Raluka, aflată încă în pat.

Ana Baniciu, în schimb, a fost ceva mai matinală și a surprins cu energia sa debordantă. Deși erau primele ore ale dimineții, artistele arătau incredibil bine.

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a șaptea săptămână a noului sezon, difuzată duminică de la ora 20:00 și luni și marţi de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai la Alba Iulia sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ana Baniciu, Raluka, Daniela Crudu și Virgil Mănescu. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 16 ianuarie 2022. Nea Marin a mers dimineața la Virgil Mănescu, Raluka și Ana Bani... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 16 ianuarie 2022. Daniela Crudu a întors privirile cu ținuta aleasă. Ce a putut să...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x