Căutare Live

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 16 ianuarie 2022. Nea Marin a mers dimineața la Virgil Mănescu, Raluka și Ana Baniciu

Nea Marin a avut parte de o surpriză de zile mari atunci când a deschis ușa dormitorului lui Virgil Mănescu, celebrul somelier. Gazda emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară a făcut o descoperire complet neașteptată în ediția 19 a show-ului de la Antena 1.

Nea Marin a avut parte de o surpriză de zile mari când a deschis dulapul somelierului Virgil Mănescu la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară

Antena 1

În ediția 19 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, Nea Marin s-a trezit de dimineață și a dat trezirea vedetelor cu care a ales să își îndeplinească misiunile de la Alba Iulia.

Primul căruia i-a bătut la ușă a fost Virgil Mănescu, celebrul somelier român pe care publicul l-a mai văzut în numeroase emisiuni de la Antena 1. Totuși, nu mică a fost surpriza lui Nea Marin atunci când a descoperit ce are acesta în dulap, de fapt.

Ce a descoperit Nea Marin în dulapul celebrului somelier Virgil Mănescu, în ediția 19 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară

Pregătit de o nouă zi de muncă, Nea Marin a bătut la ușa lui Virgil Mănescu și ceea ce a urmat e de-a dreptul surprinzător.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 16 ianuarie 2022. Daniela Crudu a întors privirile cu ținuta aleasă. Ce a putut să îmbrace

„Prima zi! M-am trezit la șase și jumătate, am bătut încă o dată, s-a deschis ușa încet. Când l-am văzut pe Virgil, cu halat, cu pantaloni...”, a fost prima reacție a acestuia, atunci când a dat cu ochii de celebrul somelier român, care nu este pentru prima dată în acest tip de emisiune.

Cunoscându-l destul de bine pe Virgil Mănescu, Nea Marin a vrut să afle ce „ascunde” acesta în dulap, iar surpriza a fost una de proporții!

„Ce faceți, domnul somelier, mă bucur să vă revăd! Sunteți pentru gală? Așa ai dormit? Pentru curiozitatea mea, că mâine-poimâine am 63 de ani, că știu că dumneavoastră sunteți foarte pedant, aș putea să mă uit puțin să văd dacă ați venit cu ceva hăinuțe la dumneavoastră? Ia stai, să mă uit eu. Ia uitați-vă, măi fraților! Fetelor, care vreți să aveți un bărbat adevărat! Mergem la călărie? Butoni vreo 5-6 perechi, eșarfe, 5 curele, 4-5 ceasuri, ciorapi vreo 10 pereche, sacouri, pulovere, cămăși, pantaloni...El așa umblă frate. Că îl duci la restaurant, că îl duci la capre, el așa umblă!”, a fost reacția lui Nea Marin, după ce i-a umblat în dulap somelierului în vârstă de 39 de ani.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 16 ianuarie 2022. Ce relație este între Daniela Crudu și Virgil Mănescu, de fapt

„Sunt curios ce femeie se căsătorește cu omul ăsta. Femeia de lângă Virgil nu trebuie să fie super inteligentă, trebuie să fie o femeie care îl iubește și îl înțelege așa cum e”, a mai completat gazda emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, în ediția 19 a show-ului de la Antena 1.

Rămâne de văzut ce ținute va alege somelierul pentru muncile pregătite de Nea Marin.

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a șaptea săptămână a noului sezon, difuzată duminică de la ora 20:00 și luni și marţi de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai la Alba Iulia sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ana Baniciu, Raluka, Daniela Crudu și Virgil Mănescu. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

Ultimele știri
x