Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 16 ianuarie 2022. Nea Marin și vedetele au făcut un ritual de alungare a iernii

Nea Marin și vedetele au făcut un ritual de alungare a iernii. Fiecare a dat viață unui personaj și toți au făcut spectacol în jurul focului, în ediția 19 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară.

Colaj cu vedetele costumate, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară Galerie
Vedetele de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară au făcut un ritual de alungare a iernii | Antena 1

În ediția 19 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, Nea Marin a pus vedetele la treabă și sarcinile nu au fost nici puține și nici ușoare.

Una dintre acestea a presupus ca Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ana Baniciu, Daniela Crudu, Virgil Mănescu și Raluka să se costumeze, să își ia măști și să facă un ritual de alungare a iernii, în jurul unui foc.

Nea Marin și vedetele au făcut un ritual de alungare a iernii în ediția 19 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară

Lupii dacici coboară din pădure, vin în fața conducătorului lor și execută un dans ritualic, numit dansul lupilor. Focul este protector și purificator în același timp, așa spune tradiția locului.

Chiar dacă au exersat o anumite coregrafie specifică acestui obicei, iată totuși că lucrurile nu au mers așa de bine precum se aștepta toată lumea. Seara s-a lăsat, focul s-a aprins și Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ana Baniciu, Daniela Crudu, Virgil Mănescu și Raluka, în frunte cu Nea Marin, au dat startul unui ritual de alungare a iernii.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 16 ianuarie 2022. Daniela Crudu a întors privirile cu ținuta aleasă. Ce a putut să îmbrace

Nu a durat mult și lipsa de coordonare i-a scos din ritmul stabilit. Apoi, vedetele din ediția 19 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară au început să defileze prin preajma focului, dând viață unor personaje ce reprezintă, de fapt, anumite tipuri umane prezente în lumea satului, de la țărani, cocote și bețivi și până la nebuni.

Vedetele au intrat atât de bine în pielea personajelor încât acest ritual de alungare a iernii s-a transformat într-o adevărată distracție de zile mari.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 16 ianuarie 2022. Virgil Mănescu și Daniela Crudu au muls vaca. Ce a pățit Ana Baniciu

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 19 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară ca să vezi ce personaje au avut vedetele și ce a urmat.

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a șaptea săptămână a noului sezon, difuzată duminică de la ora 20:00 și luni și marţi de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai la Alba Iulia sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ana Baniciu, Raluka, Daniela Crudu și Virgil Mănescu. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 16 ianuarie 2022. Nea Marin și vedetele au mers în sat cu măștile. Ce a făcut Dani... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 17 ianuarie 2022. Daniela Crudu și Virgil Mănescu au fost surprinși împreună...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x