Căutare Live

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 17 ianuarie 2022. Vedetele au gătit folosind fierul de călcat și placa de păr

Vedetele din ediția 20 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară au gătit la fierul de călcat și la placa de păr. Ana Baniciu și Raluka în bucătărue,

Într-un restaurant din Alba Iulia, starurile au învățat cum se poate găti la fierul de călcat sau la placa de păr

Antena 1

După ce au servit masa la un local deosebit din Alba Iulia, vedetele invitate în ediția 20 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară au primit incredibila misiune de-a găti la fierul de călcat, la cafetieră sau la placa de păr.

Vedetele au gătit la fierul de călcat, la placa de păr și la cafetieră, în ediția 20 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară

După ce au servit masa, Nea Marin și chef Cosmin Toma au anunțat ce surpriză îi așteaptă pe toți.

„I-am împărțit pe echipe și a început munca”, a dezvăluit gazda emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 16 ianuarie 2022. Daniela Crudu a întors privirile cu ținuta aleasă. Ce a putut să îmbrace

„Acuma mergem să gătim și vreau să cunoaștem o altfel de bucătărie și vreau să gătițu cu altfel de instrumente decât cele clasice. O să facem un mușchiuleț de porc la fierul de călcat, somonul îl facem la o cafetieră franțuzească, iar sparanghelul îl facem la filtrul de cafea. Baconul îl facem cu placa de păr. Îmi place să merg foarte mult pe bucătăria excentrică, chiar dacă mulți bucătari nu sunt de acord”, a dezvăluit chef Cosmin Toma, pe care l-am putut vedea și în emisiunea Chefi la cuțite de la Antena 1.

În timp ce Virgil Mănescu era atent la modul în care toacă legumele, Daniela Crudu și-a pierdut rapid răbdarea să îl urmărească, așa că a pus mâna pe un satâr și a fugit cu el după Nea Marin. Bruneta i-a pus cuțitul la gât în spirit de glumă și l-a pus să își mărturisească iubirea față de ea.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 16 ianuarie 2022. Virgil Mănescu și Daniela Crudu au muls vaca. Ce a pățit Ana Baniciu

„Dar ce s-a întâmplat aici, v-au luat gazele? S-a întâmplat ceva de ați luat-o cu fierul de călcat”, a glumit Liviu Vârciu pe seama modului inedit de-a găti din acest restaurant din Alba Iulia.

„Mi s-a părut genial”, a fost de părere Andrei Ștefănescu.

Cât de bine s-au descurcat vedele cu gătitul la fierul de călcat, la cafetieră sau la placa de păr? Află totul urmărind clipul video de mai sus din ediția 20 a emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a șaptea săptămână a noului sezon, difuzată duminică de la ora 20:00 și luni și marţi de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai la Alba Iulia sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ana Baniciu, Raluka, Daniela Crudu și Virgil Mănescu. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 17 ianuarie 2022. Daniela Crudu, în lacrimi. Cum arăta înainte de operațiile estet... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 17 ianuarie 2022. Daniela Crudu, gest inedit când Liviu Vârciu și Virgil Mănescu a...
Ultimele știri
x