Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 2. Cum a reacționat Margherita când a rămas suspendată la 10 metri, în mijlocul circului

Fiecare vedetă care a acceptat preovocarea noului sezon Poftiți la circ trebuie să prezinte un moment în cadrul spectacolului circarilor de la Bellucci. Marga a fost ridicată la înălțime cu ajutorul unui scripete.

Vedetele care au deschis sezonul Poftiți la circ 2020 sunt Margherita de la Clejani, Marian Drăgulescu, Jean de la Craiova și Edi Stancu. Alături de aceștia, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt ajutoarele permanente ale lui nea Marin.

Marga și-a creat un scenariu pentru momentul din spectacol, pe care la numit Margherita în Țara Minunilor și a decis că vrea să zboare cu ajutorul unui scripete.

Nea Marin s-a ținut de șotii și i-a pregătit o farsă Margheritei, vrând să vadă cum reacționează vedeta dacă rămâne suspendată pentru mai mult timp, pe motiv că s-a ars o siguranță la sistem.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 1. Melodia pe care Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu o ascultă înainte să se întâlnească cu nea Marin

Zis și făcut. Nea Marin a complotat cu circarii și a jucat teatru, îndemnând-o pe Margherita să se țină bine, întrucât are loc o defecțiune care nu-i va permite să coboare prea curând.

Ce a zis Margherita de la Clejani când a rămas suspendată la 10 metri, în mijlocul circului. Nimeni nu se aștepta la o asemenea reacție

Margherita a avut o reacție la care nea Marin nu s-ar fi așteptat.

Marga a abordat problema cu calm și a așteptat ca aceasta să fie rezolvată.

Margherita l-a rugat pe nea Marin să rezolve problema, explicându-i că ea nu vrea să piardă timpul, ci dorește să se aranjeze pentru spectacol.

Nea Marin încerca să o sperie pe Margherita spunându-i că nu știe cum o va da jos de la înălțime, însă Margherita nu părea să fie îngrijorată.

Margherita de la Clejani: „Eu sunt pictorița din viața mea și îmi creez viața plină de culoare”

„Nu-i problemă! Domnul o să rezolve totul. Am încredere. Facă-se voia Domnului”, a spus Margherita de la Clejani, în timp ce se afla suspendată la 10 metri înălțime.

„Nu mă interesa că s-a ars o siguranță, sau că nea Marin disperă pe acolo pe jos. Eu sunt pictorița din viața mea și îmi creez viața plină de culoare, culoare iubirii. Nimeni și nimic nu mă poate afecta. Toate s-au îmbinat perfect și sunt sigură că va fi un spectacol magic. ”, a explicat ulterior Margherita, într-un testimonial.

Margherita l-a rugat pe nea Marin să o ajute să coboare, însă cu un calm la care prezentatorul Poftiți la circ nu s-ar fi așteptat.

„Te rog pe tine să rezolvi situația, nea Marine. Să pot să fiu și eu frumoasă, să dăruiesc iubire și binecuvântare tuturor celor care vor veni. Dacă vrei să mă ții aici, nu-i nicio problemă, eu nu mă supăr! Poți să mă lași aici că eu zbor”, a spus Margherita, în timp ce se afla suspendată deasupra circului Bellucci.

Nea Marin, dezamăgit de reacția Margheritei: „N-o atinge nimic”

Nea Marin a fost dezamăgit că nu a obținut o reacție de la Margherita.

„N-are nicio chestie. Margherita stă la 10-15 metri și nu are nimic. Oameni buni, n-o atinge nimic. Chestia asta nu mi se pare a bună”, a spus nea Marin.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 1. Cum a trezit-o nea Marin pe Margherita de la Clejani în a doua zi petrecută la Circul Bellucci

„După juma de oră iese nea Marin dezamăgit total și zice haideți înăuntru că n-ai cu cine!”, a spus la rândul lui și Liviu Vârciu, părtaș al farsei lui nea Marin.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, ce va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 2. Margherita de la Clejani l-a descris în detaliu pe bărbatul visurilor sale... Poftiți la circ 2020, ediția 3. Margherita de la Clejani, pusă de nea Marin să măture la păsări: „Până acum nu-mi plăcea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x