Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară,29 decembrie 2021.Liviu Vârciu și nea Marin,cursă nebună cu mașina și biciul.Ce s-a întâmplat

Nea Marin le-a dus pe vedetele sale la cules de prune și la muls vaca. Anca și Silviu s-au ocupat de animale, au intrat în grajd, au strâns bălegarul cu lopata și au spălat ugerul vacilor și apoi au muls vacile, în timp ce Carmen, Liviu, Andrei și Marius aveau să se ocupe de adunat prune.

colaj foto cu liviu varciu si nea marin la emisiunea Poftiti pe la noi Galerie
Liviu Vârciu l-a fugărit pe Nea Marin cu mașina în ediția 12 a emisiunii Poftiți pe la noi:Poftiți la muncă | Antena 1

Pentru că Liviu nu avea deloc chef de muncă, s-a hotărât să fure o mașină care e parcată pe iarbă și în care găsise și cheile în contact.

“Mi s-a luat să muncesc! Mi s-a luat să iau bătaie în fiecare dimineață”, a spus Liviu, complet revoltat.

Liviu s-a urcat în mașină, a pornit-o, dar nu văzuse că mașina era blocată și avea o defecțiune la roată.

“Bă, are roata ruptă! Doamne cât e de cretin!”, striga nea Marin la Liviu, pregătindu-și din nou praștia să tragă în el.

Liviu și nea Marin, cursa neașteptată cu mașina și biciul

Între timp, Andrei s-a gândit și el la un truc pentru a se preface că a umplut găleata cu prune.

“Îmi ia 6 zile. Cea mai mare găleată mie mi-a dat-o. (…) Am pus fân în găleată și pietre”, a zis Andrei.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 28 decembrie 2021. Anca Dinicu, reacția pe care a avut-o când a văzut paharele cu horincă

Andrei a pus prune doar deasupra și le-a arătat trucul și lui Marius și lui Carmen. Liviu, care nu avea chef să muncească, a fost iar alergat de nea Marin. Liviu a început să arunce cu găleți în nea Marin, iar el l-a urmărit cu biciul. Liviu, însă, și-a găsit scăparea.

“A sărit în jeep și de data asta avea cheile în contact”, spune nea Marin.

“N-ai cum să zici ‘nu mă sui, nu o pornesc’”, a mai zis Liviu care a condus cu viteză.

Liviu a oprit mașina și a început să danseze pe ritmuri de manele.

“Țărane, hai la muncă, mă țărane!”, striga Liviu.

Nea Marin a luat praștia și a început să tragă.

“La 5 cm de mine a oprit. Putea să mă prindă acolo”, spune nea Marin de Liviu care era cât pe-aci să îl lovească cu mașina.

“Piticot! Sărăcie! Măi, coclitule, ieși afară măi dacă vrei război!”, striga Liviu, iar nea Marin a ieșit cu biciul să îl lovească.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 28 decembrie 2021. Tricoul lui Liviu Vârciu, motiv de ceartă cu nea Marin: „Carne de tun!”

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a unsprezecea ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Bîrsana (județul Maramureș) sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Carmen Tănase, Silviu Mircescu, Anca Dinicu și Marius Damian. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi:Poftiți prin țară,29 decembrie 2021.Silviu Mircescu și Liviu Vârciu, asaltați de Nea Marin.„Dacă dai, ... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 29 decembrie 2021. Nea Marin, peripeții la ferma de struți. “A scăpat, băi!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x