Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 3 ianuarie 2022. Nea Marin, „panicat” de un gest făcut de Jador. Ce a făcut Ruby

În ediția cu numărul 13 de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, Jador a făcut un gest neașteptat, care l-a panicat pe Nea Marin. Cântărețul a fugit cu un cal, pe care l-a părăsit la scurt timp.

colaj foto cu ruby si jador la emisiunea poftiti pe la muncă Galerie
Ruby a avut o reacție neașteptată când a văzut un cal, iar Jador a încercat să fugă călare, în ediția 13 a emisiunii Poftiți pe la noi | Antena 1

Jador i-a dat emoții lui Nea Marin când a plecat călare pe stradă. Cântărețul s-a urcat pe cal, iar Nea Marin l-a țintit cu praștia în repetate rânduri. Dorind să scape de praștia lui Nea Marin, Jador a îndrumat calul pe stradă.

„M-am suit pe cal și am zis ce-o fi o fi. Mă duc la o gagică, bre”, a spus Jador, plecând cu calul la trap pe stradă.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 29 decembrie 2021. Distracție la cote maxime în lipsa lui nea Marin. Ce au făcut vedetele

Un cal a fugit de Jador. Ce incident l-a „panicat” pe Nea Marin, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară

Luat la țintă de Nea Marin, Jador a decis să descalece și să o ia la fugă, părăsind astfel calul în mijloul străzii.

„Calul, du-te după el. Prinde calul, fuge calul”, a spus Nea Marin disperat, în timp ce Jador fugărea calul.

„Noroc că acest cal știa drumul la casa lui. A intrat calul în curte”, a explicat Nea Marin.

Și Ruby a mers călare la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Artista a fost extrem de încântată să poată atinge un cal. Vedeta a mers călare fără șa și l-a îmbrățișat permanent pe frumosul patruped.

Cum a reacționat Ruby când a văzut caii, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară

„Cât de frumoși și cât de nobili și cât de calzi, cei mai drăguți, cele mai drăguțe creaturi din lume a spus Ruby în timp ce mângâia caii.

În acest timp, Lino Golden a decis să fugă cu ATV-ul pe care se afla. L-a luat și pe Jador în remorcă, iar apoi Nea Marin i-a urmărit și i-a determinat să se întoarcă la treabă.

Totodată, în cadrul aceleiași gospodării, vedetele au văzut cum se face țuica, iar Ruby a primit sarcina de a frământa o cocă:

„Eu n-am mai frămânatat niciodată până acum și mi se pare ceva greu”, a spus Ruby.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 29 decembrie 2021.Vedetele au muncit din greu pentru a organiza spectacolul.Ce s-a întâmplat

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 27 decembrie 2021. Anca Dinicu, show în grădină: Cu asta imi tai unghiile de la picioare

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a cincea săptămână a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Botiza (județul Maramureș) sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ruby, Shift, Lino Golden și Jador . Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 3 ianuarie 2022. Jador și Lino Golden, peripeții la scos de cartofi. „Mi-a turnat ... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 3 ianuarie 2022. Shift și Lino Golden au făcut show. Cum a fost surprins Jador...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x