Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 29 decembrie 2021. Distracție la cote maxime în lipsa lui nea Marin. Ce au făcut vedetele

După ce s-au alergat de ziua lui nea Marin, Liviu și Andrei au aruncat cu ouă în coregraf, iar el arunca cu pietre în geamurile pensiunii.

colaj foto cu vedetele de la emisiunea poftiti pe la noi Galerie
Când Nea Marin a plecat, concurenții au profitat de ocazie și au făcut o petrecere | Antena 1

De ziua lui nea Marin, distracția s-a transformat într-o cursă, iar nea Marin a început să alerge după Liviu, Andrei și Vasile, gazda pensiunii.

“Eram îmbrăcat frumos, cu ie frumoasă. Am primit o ie de la sora mea”, povestește nea Marin.

“L-au făcut coteț”, a zis Anca Dinicu râzând.

“Era alba simplă. Nu poți să lași alba simplă, trebuia să pun câteva culori”, a mai zis Andrei.

Distracția a atins cote maxime după ce a plecat nea Marin

Cu ia plină de gărlbenuș, nea Marin a început să îi alerge pe Liviu și Andrei, în timp ce Vasile, gazda de la pensiune venea cu ouă, I le pasa lui Liviu și atunci el I le arunca în cap.

Nea Marin nu a scăpat și a avut ouă și în cap.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 27 decembrie 2021. Nea Marin s-a dezlănțuit cu „unealta secretă”, spre deliciul localnicilor

“Era fleașcă pe cămașă și aici în păr”, a spus Carmen râzând.

“Am dat și în Vasile. Fugea peste tot, țipa, urla! Vasile nu o să mai aibă niciun geam”, a zis nea Marin.

Cu praștia, nea Marin a încercat să spargă toate geamurile pensiunii. El a spart câteva geamuri, după ce Andrei și Liviu l-au supărat și mai tare, aruncând cu făină, apă și cacao în el.

“Mai avea puțin și bubuiau casele astea aici. Cred că ne-a știut tot satul”, spunea Anca.

Când nea Marin a plecat să se spele și vedetele au rămas singure, au decis să se distreze. Au pus muzică, au început să cânte și lăutarii și toți dansau.

“Mi-am dat seama că pentru noi în momentul ăla există o pauză în care putem să facem ce vrem”, a spus Anca Dinicu.

Liviu a pus muzică la boxă și au început să danseze cu toții.

“Era 10 jumate dimineața, îți dai seama”, spunea Carmen.

“Dedicate toate domnului Barbu”, a completat Liviu.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 27 decembrie 2021. Silviu Mircescu și Anca Dinicu, show în bucătărie. Ce au ajuns să facă

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a unsprezecea ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Bîrsana (județul Maramureș) sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Carmen Tănase, Silviu Mircescu, Anca Dinicu și Marius Damian. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 29 decembrie 2021. Surpriza lui Liviu Vârciu pentru nea Marin de ziua lui. Ce s-a ... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 29 decembrie 2021. Gestul neașteptat al lui nea Marin „Bre, vrei să mergem la pârn...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x