Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 29 decembrie 2021.Vedetele au muncit din greu pentru a organiza spectacolul.Ce s-a întâmplat

După ce au așezat cergele pe garduri, au șters scaunele de praf și au început să facă repetiția alături de nea Marin pe scenă.

colaj foto cu nea marin si localnici din maramures Galerie
Nea Marin a organizat o serbare în Maramureș, în ediția 12 a emisiunii Poftiți pe la noi:Poftiți la muncă | Antena 1

Dintr-o dată, s-a înnorat cerul și nea Marin a început să se îngrijoreze pentru că și-a dat seama că nu are cum să țină spectacolul dacă va ploua.

“Te bagi pe ploaia mea? Stai pe uscatul tău”, zicea Liviu, după ce cu câteva ore mai devreme făcuse dansul ploii cu Andrei și se rugau amândoi să plouă pentru a scăpa de muncă.

“Ploaia se duce, bre”, i-a zis Andrei lui nea Marin.

După atâta muncă, a început spectacolul

“Fugea lumea din grădina”, spune Liviu, când a văzut sceneta cu Scufița Roșie.

Liviu și Andrei s-au dus să se întâlnească cu fiii satului, iar sătenii erau deja pregătiți, scoseseră caii și erau îmbrăcați în costume populare tradiționale.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 28 decembrie 2021. Tricoul lui Liviu Vârciu, motiv de ceartă cu nea Marin: „Carne de tun!”

Vedetele au plecat și ele să se schimbe, au îmbrăcat porturi populare

“Hai, soare frumos, încă o oră jumate așa”, spunea nea Marin.

“Hai, ploaie, hai!”, se ruga Liviu, de cealaltă parte.

Nea Marin s-a gândit că ploaia va începe înainte să se termine spectacolul.

“Nu te mai băga pe ploaia mea!”, i-a zis Liviu.

Chiar când au început sceneta cele 4 vedete, a început ploaia cu tunete, fulgere și vânt puternic, gonind publicul.

“A fost perfect că a venit ploaia exact în momentul potrivit. Ne-a ajutat Dumnezeu și de data asta”, spune Anca Dinicu.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 27 decembrie 2021. Anca Dinicu, show în grădină: Cu asta imi tai unghiile de la picioare

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a unsprezecea ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Bîrsana (județul Maramureș) sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Carmen Tănase, Silviu Mircescu, Anca Dinicu și Marius Damian. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 29 decembrie 2021. Gestul neașteptat al lui nea Marin „Bre, vrei să mergem la pârn...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x