Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 4 ianuarie 2022. Jador a făcut spectacol la bustul gol. Cum a fost filmat cu drujba în mână

Ediția 14 din „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară” a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor un moment spectaculos. Jador s-a dezbrăcat la bustul gol și a început să taie cu drujba un copact.

colaj foto cu jador si ruby la emisiunea poftiti pe la noi Galerie
Jador a tăiat buștenii cu drujba și a făcut show, în ediția 14 a emisiunii Poftiți pe la noi:Poftiți prin țară | Antena 1

Andrei Ștefănescu, Ruby, Shift, Lino Golden și Jador au avut de făcut o mulțime de treburi la stână în cea de-a doua zi la nea Marin. Deși au ajuns 6 vedete în locație, Liviu Vârciu a fost cel care a admirat cu supărare peisajele Maramureșului, după cearta cu gazda emisiunii „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”.

Invitații au avut parte de experiențe noi și momente neașteptate. Cel mai încântat de tot ce a trăit alături de nea Marin în aceste zile a fost Jador, care a reușit să impresioneze cu ambiția, dexteritatea și cheful de muncă.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 3 ianuarie 2022. Nea Marin și vedetele, clipe tensionate în timpul repetițiilor pentru dans

Chiar dacă timpul la stână trece repede, situațiile imprevizibile nu au lipsit din peisaj. De data aceasta, Jador s-a decis să facă din nou spectacol, dar la bustul gol.

Cum a ajuns Jador să taie lemnele la bustul gol

Cântărețul a fost la un pas să lovească mașina primarului, după ce a venit cu calul de pe câmp. Acesta nu s-a încadrat bine în spațiu, iar copacul tras de cal s-a oprit la o distanță mică de autovehicul.

Pentru a nu avaria mașina, Jador a decis să taie pomul cu drujba, dar nu oricum, ci în felul său caracteristic. Acesta și-a dat cămașa jos de pe el și a făcut show în adevăratul sens al cuvântului.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 3 ianuarie 2022. Nea Marin, „panicat” de un gest făcut de Jador. Ce a făcut Ruby

În timp ce colegii ei munceau, Ruby și-a făcut rapid de lucru. Artista s-a lăsat filmată în timp ce dansa în țarcul oilor. Aceasta a atras toată atenția cu mișcările sale, dar și cu melodia pe care a ales să o cânte.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a cincea săptămână a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Botiza (județul Maramureș) sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ruby, Shift, Lino Golden și Jador. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 4 ianuarie 2022. Jador l-a udat cu apă pe Lino Golden. Ce a urmat după... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 4 ianuarie 2022. Jador a vorbit cu lacrimi în ochi despre copilăria sa. Ce a mărtu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x