Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 4 ianuarie 2022. Liviu Vârciu a fost deranjat de atitudinea lui nea Marin față de Jador

Liviu Vârciu și nea Marin și-au aruncat replici dure, după ce artistul și colegii lui au ajuns la stână. Iată ce s-a întâmplat între cei doi.

colaj foto cu liviu varciu, nea marin si andrei stefanescu Galerie
Un simplu gest făcut de Nea Marin l-a enervat la culme pe Liviu Vârciu, în ediția 14 a emisiunii Poftiți pe la noi:Poftiți prin țară | Antena 1

Vedetele au fost împărțite pe echipe și au avut de îndeplinit sarcini în gospodăriile localnicilor din Botiza, județul Maramureș, pentru a-i convinge să vină la târgul organizat de nea Marin. După ce au terminat tot ce au avut de făcut, invitații și gazda emisiunii au plecat la stână pentru a vorbi cu oamenii despre participarea la eveniment.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 3 ianuarie 2022. Nea Marin, „panicat” de un gest făcut de Jador. Ce a făcut Ruby

Liviu Vârciu s-a lăsat așteptat la stână, fapt care l-a enervat pe nea Marin și i-a adresat câteva cuvinte dure, însă artistul nu s-a lăsat și i-a oferit răspunsuri pe măsură: „Când am ajuns acolo l-am văzut pe nea Marin bleg așa.”

Liviu Vârciu s-a supărat pe atitudinea lui nea Marin față de Jador

Pentru a veni la târg, oamenii de la stână le-au spus că au nevoie de ajutor la tuns mieii, la muls oile și la făcut brânză, însă nea Marin a ezitat să ia inițiativă și și-a scos telefonul din buzunar, lucru care l-a făcut pe Liviu Vârciu să răbufnească.

Oricum e foarte mișto momentul ăsta! Mai ales că stai pe telefon, e bombă”, i-a spus artistul, completat de Andrei Ștefănescu.

Păi și ce să fac?”, l-a întrebat nea Marin.

Să-ți revii la ce ai fost tu înainte. Te-ai ramolit de tot, chemați pe altcineva, mă! Nu mai face nimic, stă cu telefonul în mână”, a spus Liviu Vârciu.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 3 ianuarie 2022. Nea Marin și vedetele, „război” de la primele ore ale dimineții

Artistul a evidențiat și faptul că s-a supărat pe atitudinea lui nea Marin față de Jador: „Mie mi-a luat 8 ani de zile să-i zic boșorogule. A venit Jador de 2 zile, l-a tăvălit, l-a făcut praf. Nici eu nu i-am zis în 12 ani de zile câte i-a spus ăsta în 2 zile. Hai că l-ai bătut un pic, dar acum n-ai mai zis nimic. (...)

Replicile acide dintre cei doi nu au întârziat să apară, iar nea Marin și-a dat seama rapid de ce este supărat Liviu Vârciu. Artistul a preferat să plece și să nu-i mai ajute la treburile de la stână.

Am plecat pentru că m-a deranjat foarte tare, ca și cum te-ai certa cu iubita ta, cu copilul tău, cu familia ta. Și am plecat supărat așa!”, a mai adăugat el.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a cincea săptămână a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Botiza (județul Maramureș) sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ruby, Shift, Lino Golden și Jador. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 4 ianuarie 2022. Jador a făcut dezvăluiri neașteptate despre trecutul său. Câți fr... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 4 ianuarie 2022. Jador l-a udat cu apă pe Lino Golden. Ce a urmat după...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x