Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 5 ianuarie 2022. Jador l-a provocat pe Nea Marin să danseze pe manele. Ce condiție a avut

Pregătirile au fost în toi pentru târgul din Botiza, județul Maramureș. Nea Marin și vedetele au aranjat totul în detaliu, iar evenimentul a fost unul spectaculos și cu momente memorabile. Totodată, gazda emsiunii a fost provocată de Jador să danseze pe manele și a ieșit show.

colaj foto cu jador si nea marin la poftiti pe la noi Galerie
Jador l-a provocat pe Nea Marin să danseze pe manele în ediția 15 a emisiunii Poftiți pe la noi:Poftiți prin țară | Antena 1

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ruby, Shift, Lino Golden și Jador au reușit să organizeze un târg senzațional alături de nea Marin în Maramureș. După ce au terminat treaba și au mâncat, vedetele au fost puse să îmbrace costumele tradiționale și să plece în locație pentru a începe evenimentul.

Deși au întâmpinat tot felul de probleme pe parcursul celor 4 zile în Botiza, invitații speciali și gazda emisiunii au impresionat pe toată lumea cu atmosfera plăcută din cadrul târgului. Cei care au prezentat momentele artistice au fost Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu.

Vedetele s-au descurcat de minune pe scenă, chiar dacă au existat și mici greșeli. Localnicii i-au privit cu drag pe toți și nu și-au mai putut lua ochii de la ei.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 15 decembrie 2021. Florin Ristei a cântat la târgul din Malaia, organizat de nea Marin

Primul care a deschis seara artiștilor veniți la nea Marin a fost Shift. Acesta a urcat pe scenă cu energie bună, chef de distracție și o piesă care a răsunat în Botiza. Vedetele au rămas surprinse de întâmpinarea publicului.

Ruby și Lino Golden au reușit să facă senzație cu piesele lor și mișcările neașteptate. Liviu Vârciu, nea Marin și Andrei Ștefănescu au făcut show total cu coregrafia la care au lucrat împreună încă din prima zi.

Nea Marin a fost provocat să danseze pe manele

Ultimul care a urcat pe scenă a fost Jador alături de formația lui, care a primit o intrare spectaculoasă din partea colegei sale: „A venit aici să frângă inimi, să dea moda și să stingă lumina”.

Artistul a făcut un show de zile mari, iar publicul s-a distrat pe măsură: „Când a început să cânte... a explodat totul”.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 8 decembrie 2021. ADDA, prestația care i-a încântat pe toți. Cum a cântat muzică populară

Nea Marin a rămas impresionat de melodiile acestuia, însă a avut parte de o surpriză când a primit provocarea să danseze pe manele: „Eu nu dansez pe manele nici să mă împuști.”.

Localnicii i-au strigat numele, iar gazda emisiunii a acceptat provocarea, dar cu o singură condiție, să danseze pe ritm de horă.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a cincea săptămână a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Botiza (județul Maramureș) sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ruby, Shift, Lino Golden și Jador. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 5 ianuarie 2022. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu l-au păcălit pe nea Marin. Ce a... „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!” a fost lider de piață cu aproape 2.4 milioane de telespectatori seara trecută, l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x