Antena Căutare

„Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!” a fost lider de piață cu aproape 2.4 milioane de telespectatori seara trecută, la Antena 1

„Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!” a continuat și săptămâna aceasta într-o zonă cu totul și cu totul specială din România, în comuna Botiza. Așa cum și-a obișnuit telespectatorii, Nea Mărin a preluat rolul de primar și i-a pus la muncă pe Ruby, Shift, Lino Golden și Jador, dar și pe Liviu și Andrei, consilierii săi. Emisiunea a fost lider de piață seara trecută, 5 ianuarie 2022.

„Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!” a fost lider de piață cu aproape 2.4 milioane de telespectatori seara trecută, la Antena 1 Galerie
„Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, lider de piață seara trecută, 5 ianuarie 2022, la Antena 1 | Antena 1

Chiar dacă săptămâna din Botiza a fost presărată cu multe momente tensionate între tabere, în cele din urmă vedetele și-au luat rolul în serios și au organizat un târg cu meșterii populari ai zonei și un spectacol cu artiști locali.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 5 ianuarie 2022. Jador l-a provocat pe Nea Marin să danseze pe manele. Ce condiție a avut

Au cântat, au dansat și au reușit să realizeze un spectacol care nu a impresionat doar publicul, ci și pe Nea Mărin: „Cred că a ieșit cel mai frumos târg, pentru că toți au fost determinați, toți s-au implicat foarte mult. Până acum a fost cel mai bine organizat târg. Oamenii ne-au primit cu sufletul deschis în Maramureș.

„Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, lider de piață seara trecută, la Antena 1

Ediția de miercuri seară, 5 ianuarie 2022, „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!” s-a situat în topul preferințelor telespectatorilor.

În timpul difuzării, 20:24-23:26, conform Kantar Media, show-ul de la Antena 1 a obținut la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 54 de ani, o audiență medie de 9,1 puncte de rating și o cotă de piață de 26,6%.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 5 ianuarie 2022. Ruby și Jador au plecat în căutarea unui vițel. Cum l-au dus la nea Marin

Pe locul al doilea s-a situat Pro TV cu o medie de 7.6 puncte de rating și 22,2% cotă de piață. Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară! a fost pe prima poziție și la nivelul întregului public din mediul urban, cu o audiență medie de 7,8 puncte de rating și o cotă de piață de 18.7 procente. Locul doi a fost ocupat de Pro TV cu o medie de 7 puncte de rating și 16,9% cotă de piață.

Și la nivelul întregii populații a țării show-ul de la Antena 1 a fost lider cu o audiență medie de 9,9 puncte de rating și 22,5% cota de piață, Kanal D ocupând locul al doilea cu 7,9 puncte de rating și 17,9% cota de piață.

În minutul de aur, 22:12, aproape 2.4 milioane de telespectatori la nivelul întregului public din România urmăreau aventurile vedetelor alături de Nea Mărin, pe Antena 1.

Aventurile „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!” continuă și săptămâna viitoare, luni, marți și miercuri, de la 20:30, pe Antena 1.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 5 ianuarie 2022. Jador l-a provocat pe Nea Marin să danseze pe manele. Ce condiție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x