Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 8 decembrie 2021. Problema cu peștele, scandal total. “Dar de ce țipi așa? Că nu înțeleg"

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu o ajută pe gospodina din sat să facă brânzoaice pentru târg și află povestea cutrmurătoare a familiei ei de sârbi. Consilierii lui nea Marin au aflat de ce nu au voie sârbii din comună să treacă Dunărea spre Sârbia.

poftiti prin tara 8 decembrie colaj Galerie
Cătălin povestea că mare parte din treaba pe care a avut-o de făcut, a făcut-o. Acum doar mai aștepta indicații de la nea Marin să afle ce să facă cu peștele. | Antena 1

Nea Marin s-a dus pe stadion să vadă dacă se lucrează la scenă și a văzut ce au scris cu var Liviu și Andrei de dimineață, pe când el se afla la pescuit.

“Ce tâmpiți, mă! Cine a scris cu mâna așa? Nu știu dacă ei au scris sau i-a ajutat cineva pentru că scrisul e prea frumos”, spunea nea Marin.

Între timp, Capet și Iuliana erau în microbuz, alături de Adda și Cătălin, în drum spre cazare, dar aveau o mare dilemă.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 6 decembrie 2021. Liviu Vârciu a răbufnit. "Suntem nebuni?! Suntem ditamai oamenii!"

“Unde e brânza, Capet?”,îl întreba Iuliana.

“Pâi eu ți-am dat-o ție. (…) Nu știu, frate. Am muncit pentru brânza aia de am venit cu limba pe piept”, a spus Capet.

Situația cu peștele a escaladat. Cătălin Rizea, conflict cu Capet la Poftiți pe la noi

Cătălin Rizea povestea că mare parte din treaba pe care a avut-o de făcut, a făcut-o. Acum doar mai aștepta indicații de la nea Marin să afle ce să facă cu peștele. Capet a zis că trebuie să meargă cu peștele la domna Milena, femeia care se oferise să facă ciorbă de pește pentru târg.

Au ajuns la poartă și au început să strige toți 4. Doamna Milena a ieșit, dar nu era prea încântată când a văzut atâta pește pentru că nu știa ce să facă cu el și unde să îl depoziteze.

“Păi și no ice facem? Unde îl ducem? (…) Eram plin de nervi”, spunea Cătălin.

Cătălin l-a sunat pe nea Marin și el le-a spus să caute pe cineva cu un frigider mai mare. Adda venise cu ideea să ducă peștele la Nenad, pescarul.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 6 decembrie 2021. Capet, la capătul puterilor. "Mi-a venit rău!"

Capet avea altă idee. Le spunea colegilor lui să meargă la primărie.

“Dacă merg la primărie, tu rezolvi. Eu nu mă mai bag”, i-a zis Cătălin lui Capet.

“Dar de ce țipi așa? Că nu înțeleg. Nu am luat o decizie, am venit cu o propunere. Nu mai țipa la mine. (...) Nu știu care e faza cu țipatul, dar la mine nu se țipă”, i-a spus Capet nervos.

“Cătălin s-a transformat pentru că el a depus toată energia acolo. Ăsta a fost laitmotivul lui. (…) Toată lumea se certa cu toată lumea”, a mai adăugat Capet.

Soția domnului coregraf, care era la primăria, a spus că îi ajută.

“O să vă rămân dator pentru totdeauna”, i-a spus Capet.

„Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Mărin: Ce suprize aduce noul sezon

În acest sezon, rolul lui Nea Mărin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În a treia ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele patru vedete pe care Nea Mărin le pofteşte alături de el tocmai în Sviniţa, Mehedinţi sunt Adda şi Cătălin Rizea, Iuliana Luciu şi Marian Capet. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind premiera celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!, din 6 decembrie 2021, de la 20:30, pe Antena 1.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 8 decembrie 2021. Nea Marin, accidentarea care l-a făcut să strige după medic. &qu... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 8 decembrie 2021. Iuliana Luciu, show la piscină. S-a răcorit deși nu avea costum ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x