Antena Căutare

Poftiți pe la noi:Poftiți prin țară,29 decembrie 2021.Silviu Mircescu și Liviu Vârciu, asaltați de Nea Marin.„Dacă dai, dărâm tot”

În ediția 12 din show-ul Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, nea Marin și vedetele sale, Carmen Tănase, Anca Dinicu, Silviu Mircescu și Marius Damian, însoțiți de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

colaj foto cu nea marin, silviu mircescu si liviu varciu Galerie
În ediția 12 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftițiț prin țară, Nea Marin a dat trezirea în forță tuturor | Antena 1

Dimineața a început în forță, așa cum îi place lui nea Marin, încercând să îi trezească pe toți. După ce Marius și Anca au coborât la micul dejun, Silviu a găsit ceva pe terasă ce părea să fie o fată care stă de mult timp afară.

Când s-a apropiat, el a observat că era o păpușă imensă, blondă, cu un tricou pe ea. Silviu a zis că îi pune numele Cerasela și că de acum are o nouă prietenă. A luat-o de mână și a dus-o la masa, pregătind p farsă pentru nea Marin.

“Bă, era un cap tot timpul acolo. (…) Hai că e rost de circ”, spune Silviu despre păpușa pe care a descoperit-o.

Silviu Mircescu și-a găsit o nouă "prietenă"

Atunci când a coborât nea Marin și a văzut păpușa, a pregătit praștia și a început să tragă în Silviu și în păpușă.

“Gata, că mi-ai dat în picior. Las-o în pace pe Cerasela! Nu o bate că e frumoasă! Las-o, bre! Ia uite, i-a dat în ochi!”, striga Silviu la nea Marin.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară,28 decembrie 2021. Anca Dinicu și Liviu Vârciu au fost impresionați de un bătrân de 94 de ani

Între timp, Liviu s-a culcat la loc și când l-a descoperit nea Marin, a început războiul. El a tras cu praștia, apoi a ieșit pe veranda și a început să dea iar cu praștia cu corcodușe, iar Liviu l-a stropit cu apă.

“Băi, nene, s-a înfierbântat ăsta, să îi dăm cu niște apă că nu mai duce”, spunea Liviu.

Pânp la urmă, după o perioadă de hârjoneală și lovituri cu praștia, Liviu și Andrei au coborât la micul dejun, iar Silviu i-a făcut cunoștință lui Liviu cu Cerasela.

Liviu a spus că deja o cunoaște, iar nea Marin, când i-a văzut, a început din nou să îi lovească cu praștia.

“Auzi, auzi! Până la Cerasela! Ia gata, ma!”, spune Liviu.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară,28 decembrie 2021.Liviu Vârciu și Anca Dinicu, puși pe glume."Să nu mă pornesc cu miștourile"

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a unsprezecea ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele șase vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Bîrsana (județul Maramureș) sunt Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Carmen Tănase, Silviu Mircescu, Anca Dinicu și Marius Damian. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară,28 decembrie 2021.Liviu Vârciu și Anca Dinicu, puși pe glume."Să nu mă pornesc... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară,29 decembrie 2021.Liviu Vârciu și nea Marin,cursă nebună cu mașina și biciul.Ce s-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x