Antena Căutare

Ce cuplu a câștigat Finala Power Couple România. Cu câți bani au plecat acasă concurenții

Un cuplu a câștigat Finala Power Couple România în ediția difuzată pe 13 martie 2024. Doi concurenți au plecat acasă cu trofeul și un premiu în bani. Iată cine sunt cei care au obținut victoria din primul sezon al reality show-ului.

Colaj cu echipa care a câștigat Finala Power Couple România Galerie
Un cuplu a câștigat Finala Power Couple România în ediția difuzată pe 13 martie 2024 | Antena 1

Finala Power Couple România a fost de-a dreptul memorabilă. Trei cupluri finaliste s-au luptat pentru Marele Premiu într-o probă de rezistență. Îndrăgostiții au încercat să treacă peste obstacolele misiunii, însă o singură echipă a ieșit victorioasă.

Oana Matache și Radu Siffredi, Daiana Anghel și Sorin Gonțea, Anamaria și Tudor Ionescu sunt perechile de vedete care au rămas în competiție pentru a pleca acasă cu titlul de câștigători și o sumă importantă de bani.

De-a lungul concursului, participanții au demonstrat că sunt foarte puternici și pot face față tuturor provocărilor de pe traseu. Chiar dacă au pornit încrezători în Finala Power Couple România, două cupluri au ajuns într-un moment în care au renunțat la cea mai mare dorință a lor: trofeul.

Citește și: Power Couple România, 4 martie 2024. Anamaria Ionescu a cedat după o probă. A fost la un pas de solicitarea asistenței medicale

Lupta decisivă s-a dat între două echipe finaliste: Radu Siffredi și Oana Matache, Daiana Anghel și Sorin Gonțea. Cei patru au fost puși în situații neașteptate, încercând să își depășească limitele fizice și psihice,

Un cuplu a câștigat Finala Power Couple România pe 13 martie 2024. Cu câți bani a plecat acasă

Oana Matache a demonstrat în nenumărate rânduri că este o eroină și o războinică în competiția Power Couple România. Aceasta și-a dorit foarte mult să intre în posesia Marelui Premiu, însă durerea a copleșit-o.

Tânăra și partenerul său, Radu Siffredi, au renunțat la probă atunci când nimeni nu se aștepta. Aceștia au rezistat eroic, dar au ajuns să cedeze. Așadar, Daiana Anghel și Sorin Gonțea au câștigat Finala Power Couple România pe 13 martie 2024.

Publicul a fost luat prin surprindere de vestea neașteptată. Câștigătorii reality show-ului au avut un parcurs uluitor în emisiune. Sorin Gonțea și soția lui au fost propuși spre eliminate de trei ori, chiar au plecat acasă din compeție timp de o săptămână.

Cei doi s-au întors în ultima etapă a concursului, atunci când echipele rămase au fost puse să voteze un cuplu eliminate care se poate reîntoarce la Power Couple România. Toți au ales ca Daiana Anghel și Sorin Gonțea să primească a doua șansă la Marele Premiul.

Chef-ul și partenera lui au profitat din plin de această ocazie. Aceștia au tras cu toate forțele pentru a demonstra tuturor că sunt un Power Couple, fapt care s-a și întâmplat în ultima ediție a competiției.

Citește și: Power Couple România, 12 martie 2024. Dani Oțil l-a certat pe Radu Siffredi, fără rețineri. Ce a spus despre comportamentul său

„Astăzi a fost proba pentru noi! Normal că mai avem puterea să ne bucurăm și mai avem puterea să mai ducem niște stage-uri dacă mai erau”, a susținut Daiana Anghel.

Odată ajunși în vila din Malta, în fața celorlalte echipe eliminate, Dani Oțil a decis să anunțe primul cuplu care a câștigat Finala Power Couple România. Toți au rămas cu gurile căscate când au aflat că Sorin Gonțea și soția lui au obținut titlul de câștigători.

„Bravo lor!”, au spus Anamaria și Tudor Ionescu.

În Finala Power Couple România, Daiana Anghel și Sorin Gonțea au primit un cec de 27.350 de Euro. Aceștia vor pleca acasă cu o sumă uriașă de bani.

„Pasionații de matematică m-ar fi întrebat câți bani s-au câștigat astăzi în timpul probei. 5.000 de Euro până la prima fază, și încă 10.000 pentru câștigători pentru cele 50 de kilograme din ultimul minut!”, a anunțat Dani Oțil.

„N-aș fi ajuns niciodată până aici fără ea! 100% este meritul ei!”, a fost replica lui Sorin Gonțea.

Finala Power Couple România poate fi vizionată pe Antena 1 și AntenaPLAY. Urmărește întreaga ediție AICI.

Finala Power Couple România, 13 martie 2024. Oana Matache, la un pas să se prăbușească în brațele lui Radu Siffredi. Ce ... Ce mesaj a transmis Daiana Anghel după ce a câștigat Power Couple România alături de Sorin Gonțea. Postarea a emoționat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x