Cum arată copiii lui Michael Jackson, la opt ani de la moartea artistului! Fiica a devenit o femeie superbă, iar băieţii atrag şi ei imediat privirile celor din jur!

 
+7 click pentru
galerie

Când el a apărut pe lume întreaga omenire a privit cu sufletul la gură cum arată "Prințul", fiindcă Michael Jackson nu putea să aibă altceva.

Prince Michael Jackson a văzut lumina zilei pentru prima oară pe 13 februarie 1997. Are 20 de ani şi e celebru în toată lumea. La opt ani de Michael Jackson şi-a mutat scena în Rai, acesta a acordat un interviu sincer în care a explicat că pentru el, Michael a fost în primul rând un tată excelent şi faima acestuia a fost un fenomen pe care l-a înţeles cu greu.

„Vedeam cum efectiv femei şi bărbaţi plini de muşchi leşină şi sunt târâţi atunci când apare tata. Era clar că era ceva special la el dacă reuşea să stârnească asemenea efecte”

Prince a mai povestit că celebrul lor tată i-a învăţat mereu că nu contează ce vor să facă în viaţă, cât timp asta îi face fericiţi şi ei excelează.

„Ne-a zis că putem să fim şi gunoieri, cât timp ne străduim să fim cei mai buni gunoieri din toate timpurile. Ne-a învăţat cât de important este să fim buni în ceea ce facem”

De curând, Prince şi-a făcut un tatuaj în memoria lui Michael Jackson. Desenul îl surprinde pe artist dansând şi având aripi de înger.

Cel mai probabil, fiindcă undeva de sus, Michael e îngerul care încă îi mai veghează pe copiii săi.

Mezinul familiei este Blanket. Omenirea s-a scandalizat atunci când artistul şi-a luat bebeluşul şi l-a arătat fanilor peste balustrada unei clădiri. Presa de atunci l-a acuzat că nu e un tată grijuliu şi că a pus în pericol viaţa celui mic.

Anii au trecut şi azi Blanket (Prince Michael Jackson II) are 15 ani.

Acesta se fereşte de presă şi de lumea mondenă şi preferă liniştea. Este cel care a suferit cel mai mult după tatăl său, dar a devenit un adolescent puternic şi plin de încredere.

Fiica artistului se numeşte Paris Michael Katherine Jackson şi e celebră în toată lumea, la doar 19 ani. Este fotomodel de meserie, aspiră la o carieră în cinematografie şi are milioane de fani în întreaga lume, căci s-a transformat într-o adevărată frumuseţe.

Pozele sale devin imediat virale şi fanii o iubesc pentru fiecare apariţie strălucitoare, chiar dacă a fost protagonista unor scandaluri în presă.

După decesul cântăreţului american, custodia celor trei copii ai lui -  Prince Michael Jackson I, (născut pe 13 februarie 1997), Paris Katherine Jackson (născută pe 3 aprilie 1998) şi Prince Michael Jackson II (supranumit ”Blanket”, născut pe 21 februarie 2002) - a fost încredinţată mamei megastarului, Katherine Jackson.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe