Antena Căutare

Prețul cel bun, 10 septembrie 2021. Liviu Vârciu a spus ce s-a apucat să crească, în urmă cu ceva timp: „Ale mele erau posedate”

Liviu Vârciu a recunoscut ce vietăți s-a apucat să crească, în urmă cu ceva timp. Dezvăluirea a fost făcută în ediția 5 a emisiunii „Prețul cel bun” de la Antena 1.

Ediția 5 a emisiunii „Prețul cel bun” de la Antena 1 a fost presărată cu momente comice, glume savuroase și premii neașteptate.

Înainte ca unii dintre concurenți să ghicească prețul cel bun pentru un produs, Liviu Vârciu a făcut o dezvăluire complet neașteptată, ce i-a amuzat pe mulți.

Liviu Vârciu a recunoscut la „Prețul cel bun” ce păsăiri a crescut, în urmă cu ceva timp

În ediția 5 a emisiunii „Prețul cel bun” de la Antena 1, difuzată în data de 10 septembrie 2021, îndrăgitul prezentator a fost „dat de gol” chiar de către bunul său prieten, Andrei Ștefănescu.

Atunci când unii dintre concurenți au fost puși să ghicească prețul unui incubator pentru ouă, Andrei Ștefănescu și-a amintit un detaliu inedit despre gazda emisiunii. Fără să ezite, acesta a dezvăluit tuturor că și Liviu Vârciu a folosit un astfel de produs, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Prețul cel bun, 10 septembrie 2021. Liviu Vârciu a trăit un moment neașteptat, chiar în timpul emisiunii: „M-am zbârlit tot!”

Acesta a fost momentul în care prezentatorul a dezvăluit ce s-a apucat să crească, în urmă cu ceva timp.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Așa cum era de așteptat, publicul s-a distrat copios când a aflat ce păsări a crescut Liviu Vârciu, dar și prin ce peripeții a trecut acesta cu micile vietăți.

„Din o sută de ouă am scos 76”, a mai zis acesta, extrem de mândru de realizarea sa.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 5 a emisiunii „Prețul cel bun” ca să savurezi tot momentul cu Liviu Vârciu.

Despre super show-ul „Prețul cel bun” de la Antena 1

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Vezi ediția integrală din Prețul cel bun pe Antena Play: https://antenaplay.ro/pretul-cel-bun.

Prețul cel bun, 10 septembrie 2021. Liviu Vârciu a trăit un moment neașteptat, chiar în timpul emisiunii: „M-am zbârlit ... Prețul cel bun, 10 septembrie 2021. Adrian, zis și Bruce Willis din Vaslui, a „explodat” de bucurie când a auzit că a câ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x