Prețul cel bun, 10 septembrie 2021. Liviu Vârciu a spus ce s-a apucat să crească, în urmă cu ceva timp: „Ale mele erau posedate”

Liviu Vârciu a recunoscut ce vietăți s-a apucat să crească, în urmă cu ceva timp. Dezvăluirea a fost făcută în ediția 5 a emisiunii „Prețul cel bun” de la Antena 1.

Ediția 5 a emisiunii „Prețul cel bun” de la Antena 1 a fost presărată cu momente comice, glume savuroase și premii neașteptate.

Înainte ca unii dintre concurenți să ghicească prețul cel bun pentru un produs, Liviu Vârciu a făcut o dezvăluire complet neașteptată, ce i-a amuzat pe mulți.

Liviu Vârciu a recunoscut la „Prețul cel bun” ce păsăiri a crescut, în urmă cu ceva timp

În ediția 5 a emisiunii „Prețul cel bun” de la Antena 1, difuzată în data de 10 septembrie 2021, îndrăgitul prezentator a fost „dat de gol” chiar de către bunul său prieten, Andrei Ștefănescu.

Atunci când unii dintre concurenți au fost puși să ghicească prețul unui incubator pentru ouă, Andrei Ștefănescu și-a amintit un detaliu inedit despre gazda emisiunii. Fără să ezite, acesta a dezvăluit tuturor că și Liviu Vârciu a folosit un astfel de produs, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Prețul cel bun, 10 septembrie 2021. Liviu Vârciu a trăit un moment neașteptat, chiar în timpul emisiunii: „M-am zbârlit tot!”

Acesta a fost momentul în care prezentatorul a dezvăluit ce s-a apucat să crească, în urmă cu ceva timp.

„Eu am avut prepelițe. Am avut o clocitoare pentru că am vrut să mănânc bio, pentru că am copii, pentru că am vrut să iau eu ouăle frumos din curte. M-a ajutat până când au crescut potârnichile…astea...prepelițele! Au crescut mari și făceau urât, ale mele erau posedate, nu aveai cum, ferească Dumnezeu!”, a recunoscut acesta.

Așa cum era de așteptat, publicul s-a distrat copios când a aflat ce păsări a crescut Liviu Vârciu, dar și prin ce peripeții a trecut acesta cu micile vietăți.

„Din o sută de ouă am scos 76”, a mai zis acesta, extrem de mândru de realizarea sa.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 5 a emisiunii „Prețul cel bun” ca să savurezi tot momentul cu Liviu Vârciu.

Despre super show-ul „Prețul cel bun” de la Antena 1

Citește și
Alexandra Ungureanu și mama ei cu rucsacele la picioare
Anca și Alexandra Ungureanu, replici dure la Asia Express. Ce i-a reproșat mama artistei
Anca și Alexandra Ungureanu, replici dure la Asia Express. Ce i-a reproșat mama artistei
Colaj cu Liviu Vârciu și Claudia Radu, la Prețul cel bun
Claudia Radu de la Chefi la cuțite a încercat să ghicească prețul unei tigăi la Prețul cel Bun. Cum s-a descurcat
Claudia Radu de la Chefi la cuțite a încercat să ghicească prețul unei tigăi la Prețul cel Bun. Cum s-a descurcat
emi si cuza cu trolerele inainte de plecarea la asia express sezon 4
Care este numele real al lui Cuza de la Asia Express sezon 4. Ce apare în buletinul lui
Care este numele real al lui Cuza de la Asia Express sezon 4. Ce apare în buletinul lui
Mai multe articole

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Vezi ediția integrală din Prețul cel bun pe Antena Play: https://antenaplay.ro/pretul-cel-bun.

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Ultimele știri