Căutare Live

Prețul cel bun, 13 iunie 2022. Concurenta care a surprins cu vârsta sa. Câți ani are și cu ce se ocupă Andreea

În ediția de Prețul cel bun de pe 13 iunie 2022 au venit noi concurenți dornici să câștige cât mai multe premii valoroase.

Concurenta de la Prețul cel bun care a surprins cu vârsta sa. „Câți ani îmi dai?” Cu ce se ocupă Andreea

Antena 1

Concurenții au impresionat cu aparițiile și poveștile lor de viață, dar și cu capacitatea de a ghici prețurile produselor. Ca în fiecare ediție, Andrei Ștefănescu a dorit să afle cât mai multe informații despre concurenții care au pășit în platoul de la Prețul cel bun.

Alexandra, Cosmin, Elena și Andreea au fost primii concurenți din ediția de pe 13 iunie 2022 de pe Prețul cel bun.

Una dintre concurente i-a surprins pe toți când a povestit că lucrează în imobiliare, deși are numai 19 ani.

Citește și: Prețul cel bun, 10 iunie 2022. Concurentul căruia Andrei i-a zis Brâncuși. Cum arată și ce poveste emoționantă de viață are

„Vin din București, sectorul 3, sunt agent imobiliar, vă vând apartamente și case”, a spus Andreea.

Întrebată câți ani are, Andreea a inițiat un joc și l-a întrebat la rândul său pe Andrei Ștefănescu: „Câți îmi dai?”, iar prezentatorul de la Prețul cel bun a ghicit: „19-20 de ani”.

„Am 19 ani, sunt anul 2 la Facultatea de Educație Fizică și Sport, am făcut 10 ani de atletism. Am o pasiune: să cânt. Dar nu vă cânt că mi-e rușine”, a mai spus concurenta.

Pentru ce obiect au licitat concurenții de la Prețul cel bun

Primul obiect pentru care au licitat concurenții a fost o perie de îndreptare a părului.

Alexandra a estimat prodsul la 180 de lei, Cosmin a crezut că peria de îndreptare a părului valorează 110 lei, Elena a estimat peria la 95 de lei, iar Andreeea a licitat 125 de lei pentru obiectul pe care îl avea în față.

Alexandra a câștigat prima liictație, pentru că s-a apropiat de prețul real al produsului: 219 lei.

Citește și: Prețul cel bun, 19 mai 2022. Diana a mărturisit că a filmat cu Liviu Vârciu la un serial: „N-a vrut să se întâlnească cu mine”

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Citește și: Prețul cel bun, 17 mai 2022. Andreea a impresionat cu frumusețea ei. Cum a reacționat Andrei Ștefănescu când a văzut-o

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Ultimele știri
x