Antena Căutare

Prețul cel bun, 19 mai 2022. Diana a mărturisit că a filmat cu Liviu Vârciu la un serial: „N-a vrut să se întâlnească cu mine”

În ediția de Prețul cel bun de pe 19 mai 2022 o concurentă a povestit că l-a întâlnit pe Liviu Vârciu în urmă cu mai mulți ani, când au filmat în același serial.

Colaj cu Andrei Ștefănesu, Liviu Vârciu și concurenta Diana Galerie
În ediția de Prețul cel bun de pe 19 mai 2022 au venit noi concurenți dornici să câștige cât mai multe premii valoroase | Antena 1

În ediția de Prețul cel bun de pe 19 mai 2022 au venit noi concurenți dornici să câștige cât mai multe premii valoroase. Concurenții au impresionat cu aparițiile și poveștile lor de viață, dar și cu capacitatea de a ghici prețurile produselor.

Ca în fiecare ediție, Andrei Ștefănescu a dorit să afle cât mai multe informații despre concurenții care au pășit în platoul de la Prețul cel bun.

Primii concurenți de la Prețul cel bun au fost Iulian, Diana, Mariana și George.

Iulian vine din Buzău și este agent de vânzări. Diana este din București și este agent imobiliar. Mariana vine din București și e pensionară, iar în trecut a avut o Asociație Familială, George este din Ploiești și este pensionar de 4 luni.

Concurenta de la Prețul cel bun care a mărturisit că a filmat cu Liviu Vârciu la un serial, în urmă cu mai mulți ani

Diana Georgescu este din București și lucrează în dezvoltare imobiliară. Pe lângă activitatea pe care o desfășoară în imobiliare, Diana face figurație în diverse videoclipuri și a amintit de un moment în care a avut de-a face chiar cu Liviu Vârciu, prezentatorul emisiunii Prețul cel bun.

„Am o pasiune, mă duc la videoclipuri, fac figurație. A fost o chestie haioasă acum câțiva ani, am fost în „Scene de căsnicie”, tot la Antena 1, cu Vârciu. A ieșit foarte bine. N-a vrut să se întâlnească cu mine în serial, eu îi dădeam un telefon seara, dar el n-a vrut, era corect”, a povestit Diana.

Concurenții au licitat pentru un microsistem stereo cu bluetooth.

Iulian a spus că obiectul valorează 170 de lei, Diana a spus 190 de lei, Mariana a spus 195 de lei și George a spus 120 de lei.

George a câștigat licitația, prețul produsului fiind de 349 de lei.

Citește și: Prețul cel bun, 18 mai 2022. Concurenta care l-a surprins pe Andrei Ștefănescu cu pasiunile ei: „Nu cred!”

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Citește și: Prețul cel bun, 17 mai 2022. Andreea a impresionat cu frumusețea ei. Cum a reacționat Andrei Ștefănescu când a văzut-o

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 18 mai 2022. Concurenta care l-a surprins pe Andrei Ștefănescu cu pasiunile ei: „Nu cred!”... Prețul cel bun, 20 mai 2022. Studenta care i-a surprins pe Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu cu pasiunile sale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x