Căutare Live

Prețul cel bun, 16 decembrie. Concurenta care l-a certat pe Liviu Vârciu. Care a fost motivul. “E așa răutăcios!”

În ediția 71 din Prețul cel bun, o concurentă a venit să îi ia apărarea lui Andrei Ștefănescu atunci când Liviu Vârciu râde de el că nu are păr.

Următoarea concurentă invitată la grilă de către Andrei Ștefănescu pentru a ghici prețul cel bun este Ana Alexandru.

Antena 1

Următoarea concurentă invitată la grilă de către Andrei Ștefănescu pentru a ghici prețul cel bun este Ana Alexandru.

Concurenta cu un păr roșcat și creț superb a spus că dacă ar putea l-ar ajuta pe Andrei ca să nu mai fie tot timpul tachinat de către Liviu.

Andrei Ștefănescu a complimentat-o pe frumoasa concurentă care are un păr superb, iar Ana i-a mărturisit ceva.

Concurenta l-a certat pe Liviu Vârciu. Cum a reacționat prezentatorul

“Sincer, mă uit la fiecare emisiune și când îl văd pe Liviu că tot timpul, deci nu există emisiune în care Liviu să nu îți spună ție de părul tău. Ți-aș da de la mine dacă aș putea”, spune concurenta.

“Doamnă, dar și eu dacă ați putea să îmi dați, aș fi cel mai fericit. Din păcate, nu se lipește”, spune Andrei.

Citește și: Prețul cel bun, 13 decembrie. Ce pensie mică are această concurentă. Liviu Vârciu a fost surprins când a aflat ce meserie a avut

“E așa răutăcios!”, a mai completat Ana.

“Dar nu sunt răutăcios, sunt doar invidios”, a răspuns Liviu.

“Ai putea să fii mai drăguț că e prietenul tău”, i-a zis concurenta.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 13 decembrie. Concurenta care a venit la emisiune pentru a-l câștiga pe Liviu Vârciu. Ce spune ea

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 16 decembrie. Momentul în care Liviu Vârciu “a luat foc” când a auzit cum i s-a adresat o concurentă... Prețul cel bun, 17 decembrie. Drama concurentei care i-a emoționat pe toți. Și-a pus sufletul pe tavă în fața lui Liviu ...
Ultimele știri
x