Antena Căutare

Prețul cel bun, 16 decembrie. Concurentul care vrea să devină preot, dar pe timpul nopții practică o altă meserie. Cu ce se ocupă

Cristian a fost printre primii concurenți invitați la grilă, fiind pregătit să liciteze pentru primul produs. Concurentul a venit cu o poveste neobișnuită.

colaj pretul cel bun Galerie
Andrei Ștefănescu l-a invitat la grilă și pe cel de-al patrulea concurent în ediția 71 din Prețul cel bun, Cristian Mocanu. | Antena 1

Andrei Ștefănescu l-a invitat la grilă și pe cel de-al patrulea concurent în ediția 71 din Prețul cel bun, Cristian Mocanu.

Cristian Mocanu, tânărul concurent dornic de câștig, a venit încrezător și foarte bucuros că a fost ales. Cristian a venit îmbrăcat foarte elegant, iar prezentatorul l-a complimentat pentru apariția sa. Concurentul a măruturisit că e student la teologie.

“Da, îmi doresc să devin preot”, spune concurentul care e încă student la Teologie.

Concurentul cu două meserii total diferite

Pe timpul serii și al nopții, el are însă o altă meserie. A povestit că lucrează într-un casino ca shuffle, amestecător de cărți.

“Michael Jackson, dar cum se pupa asta? Preot cu cărți seara, jocuri, pac pac. Știi că nu prea se pupă”, i-a spus Andrei Ștefănescu.

Citește și: Prețul cel bun, 15 decembrie. Concurentul care se laudă cu o colecție de 1.500 de elemente. Ce conține colecția neobișnuită

Concurentul a recunoscut că sunt două meserii care nu sunt deloc complementare, dar el a ales să facă asta doar pe timpul facultății.

Deși avea emoții destul de mari, Cristian a spus că se va mobiliza pentru a câștiga.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 15 decembrie. Concurentul care are un frate geamăn identic în public. Ce a dezvăluit despre relația lor

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 15 decembrie. Momentul în care Liviu Vârciu a prăbușit drona scoasă la licitație. Ce s-a întâmplat, de f... Prețul cel bun, 16 decembrie. Momentul în care Liviu Vârciu “a luat foc” când a auzit cum i s-a adresat o concurentă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x