Antena Căutare

Prețul cel bun, 15 decembrie. Concurentul care are un frate geamăn identic în public. Ce a dezvăluit despre relația lor

Cristian a venit la Prețul cel bun însoțit de fratele lui geamăn. Fiind îmbrăcați la fel, Andrei Ștefănescu i-a diferențiat cu greu.

Cristian Elteș este cel de-al treilea concurent ales de Andrei Ștefănescu, în ediția 70 a show-ului câștigurilor, Prețul cel bun.

Antena 1

Cristian Elteș este cel de-al treilea concurent ales de Andrei Ștefănescu, în ediția 70 a show-ului câștigurilor, Prețul cel bun.

Cristian nu a venit singur, ci însoțit de fratele său geamăn. Cei doi sunt gemeni identifici, greu de deosebit. Cristi și Gabriel au venit și îmbrăcați la fel.

“Stai așa un pic! Ai venit tu sau frati-tu?”, l-a întrebat Andrei Ștefănescu.

Concurentul cu un frate geamăn identic în public

Concurentul i-a răspuns râzând că nu are de unde să știe. Cristian a povestit că la școală mereu a fost confundat cu fratele său și invers, iar acest lucru I s-a întâmplat și acasă.

Citește și: Prețul cel bun, 14 decembrie. Andrei, concurentul care a mărturisit că are cea mai periculoasă meserie. Cu ce se ocupă

“Și părinții ne confundă”, spune tânărul concurent.

El a mărturisit că până și fetele încă îi confundă pe ei de vreme ce sunt gemeni identici. Cristian a fost cel care s-a apropiat de prețul cel bun al brățării anti-țânțari și a mers lângă Liviu Vârciu. Când l-a văzut prezentatorul a zis:

“Gogule, eu nu mai beau, că beau seara și îmi e rău dimineața. Am impresia că mai văd un Cristian în public”.

Concurentul a povetsit că a venit însoțit de fratele său geamăn, Gabriel, o gașcă de prieteni și iubita lui Denisa. Cristian a zis că se consideră norocos pentru că:

“Fiind cu 5 minute mai mare, probabil durează cu 5 minute mai mult”, spune Cristian, stârnind hohote de râs.

Concurentul a povestit că este instructor de zbor și student, având vârsta de 24 ani. Concurentul a câștigat o combină frigorifică după ce a jucat X și 0. Cristian merge în finală.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 14 decembrie. Iuliana Luciu, la un pas de un accident vestimentar. Rochia scurtă i-a făcut probleme

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 14 decembrie. Iuliana Luciu, la un pas de un accident vestimentar. Rochia scurtă i-a făcut probleme... Prețul cel bun, 15 decembrie. Concurentul care se laudă cu o colecție de 1.500 de elemente. Ce conține colecția neobișnu...
Alimentul puternic inflamator pe care românii îl consumă aproape zilnic. E gustos, dar îngrașă
Pe lângă nutrienții precum proteinele și fibrele, carbohidrații sunt o parte importantă a...
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023. Capricornii trec printr-o perioadă productivă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023 spune că nativii din zodia Capricornului trec printr-o...
Parteneri
Jeleu de zmeură. Gem de zmeură fără semințe, perfect pentru prăjituri
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x