Antena Căutare

Prețul cel bun, 15 decembrie. Concurentul care se laudă cu o colecție de 1.500 de elemente. Ce conține colecția neobișnuită

Florin a venit la Prețul cel bun spunând că se simte norocos astăzi și sperând să liciteze corect pentru a câștige premii substanțiale.

colaj pretul cel bun Galerie
Florin este concurentul care a reușit să câștige cea de-a doua licitație, a unui pitic de grădină, în ediția 70 a show-ului Prețul cel bun. | Antena 1

Florin este concurentul care a reușit să câștige cea de-a doua licitație, a unui pitic de grădină, în ediția 70 a show-ului Prețul cel bun.

Concurentul a mărturisit că e designer de interior și iubește călătoriile. A venit în această seară însoțit de o gașcă mare de prieteni.

Florin a mai mărturisit că are o colecție de 1500 de păpuși de porțelan.

Colecția impresionantă a unui concurent

“Intenționez anul viitor să deschid un muzeu privat în București”, a mai adăugat concurentul.

Liviu Vârciu l-a întrebat dacă nu i-ar fi plăcut mai mult o colecție de mașinute, dar Florin a negat. Atunci Liviu i-ar spus că piticul de grădină ar putea face parte din colecția lui, chiar dacă ar fi un element diferit de toate celelalte păpuși.

Citește și: Prețul cel bun, 13 decembrie. Concurenta care a venit la emisiune pentru a-l câștiga pe Liviu Vârciu. Ce spune ea

El a povestit că are păpuși la prețuri variate, cu 500 lei 3 bucăți sau chiar 1.500 de dolari una singură. Chiar dacă nu a câștigat nimic până acum, Florin se consideră norocos pentru că a reușit să câștige pe alte planuri.

Florin a jucat Cheia Magică. Deși avea emoții, Florin s-a focusat să câștige. El a ghicit prima data prețul feliatorului de pâine și apoi pe cel al cafetierei. Florin a reușit să câștige cuptorul electric și o plită.

Concurentul va merge în finală, în lupta pentru premiul cel mare.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 13 decembrie. Motivul pentru care Andrei Ștefănescu îl întreabă pe acest concurent ce număr poartă la încălțăminte

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 15 decembrie. Concurentul care are un frate geamăn identic în public. Ce a dezvăluit despre relația lor... Prețul cel bun, 15 decembrie. Momentul în care Liviu Vârciu a prăbușit drona scoasă la licitație. Ce s-a întâmplat, de f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Preţul cel bun sezonul 5, 20 octombrie 2023. Diana a pierdut o vacanță în Cappadocia! Preţul cel bun sezonul 5, 20 octombrie 2023. Diana a pierdut o vacanță în Cappadocia! Vineri, 20.10.2023, 19:00
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar Sambata, 02.12.2023, 15:00
Quiz show-ul Prețul cel bun revine cu un nou sezon la Antena 1! Când va fi difuzată emisiunea și ce surprize aduce

Quiz show-ul Prețul cel bun revine cu un nou sezon la Antena 1! Când va fi difuzată emisiunea și ce surprize aduce

Începând de astăzi, quiz show-ul Prețul cel bun continuă pe Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii. Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii se vor putea bucura de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Luni, 04.09.2023, 12:28
Prețul cel bun, 20 iunie 2022. Cum l-a "ajutat" o concurentă pe Andrei Ștefănescu să facă un exercițiu de dicție

Prețul cel bun, 20 iunie 2022. Cum l-a "ajutat" o concurentă pe Andrei Ștefănescu să facă un exercițiu de dicție

În ediția de Prețul cel bun de pe 20 iunie 2022 au venit noi concurenți dornici să câștige cât mai multe premii valoroase. Printre ei s-a numărat și Nicoleta Șușnea, consilier în vânzări, care a intrat și în finală.

Luni, 20.06.2022, 12:49
Prețul cel bun, 17 iunie 2022. Meseria „nobilă” pe care o practică un concurent: „E o nevoie mare de astfel de oameni”

Prețul cel bun, 17 iunie 2022. Meseria „nobilă” pe care o practică un concurent: „E o nevoie mare de astfel de oameni”

În ediția de Prețul cel bun de pe 17 iunie 2022 au venit noi concurenți dornici să câștige cât mai multe premii valoroase. Printre ei s-a numărat și Cosmin, un tânăr care are o meserie „nobilă”.

Vineri, 17.06.2022, 18:08
Prețul cel bun, 16 iunie 2022. Claudia Ciobanu i-a uimit pe prezentatori cu declarațiile ei. „Sunt singură și disponibilă”

Prețul cel bun, 16 iunie 2022. Claudia Ciobanu i-a uimit pe prezentatori cu declarațiile ei. „Sunt singură și disponibilă”

Noi concurenți dornici să câștige cât mai multe premii valoroase. Printre ei s-a numărat Claudia Ciobanu, fostă concurentă la Mireasa.

Joi, 16.06.2022, 18:07
Ultimele știri
x