Antena Căutare

Prețul cel bun, 15 decembrie. Momentul în care Liviu Vârciu a prăbușit drona scoasă la licitație. Ce s-a întâmplat, de fapt

Pentru cea de-a treia licitație, concurenții ediției 70 din Prețul cel bun au avut de ghicit prețul unei drone.

Cea de-a treia licitație nu a început cu la fel de mult noroc ca celelalte. Andrei Ștefănescu a prezentat o mini-dronă, ușor de pilotat, compactă, sub forma unei nave spațiale.

Antena 1

Cea de-a treia licitație nu a început cu la fel de mult noroc ca celelalte. Andrei Ștefănescu a prezentat o mini-dronă, ușor de pilotat, compactă, sub forma unei nave spațiale.

Concurenții trebuiau să liciteze pentru dronă. Înainte de asta, Liviu a luat telecomanda dronei și a vrut să o testeze. Din nefericire, el a prăbușit-o, stârnind un val de reacții.

Liviu Vârciu a pilotat greșit drona scoasă la licitație

“Au au au!”, a strigat Liviu când a văzut că drone s-a izbit de podea.

Citește și: Prețul cel bun, 13 decembrie. Motivul pentru care Andrei Ștefănescu îl întreabă pe acest concurent ce număr poartă la încălțăminte

“Drona funcționează. Pilotul nu e ce trebuie, ca să n-avem discuții”, a mai spus Liviu după ce toată lumea se panicase.

Concurenta care s-a apropiat cel maim ult de prețul dronei a fost Carmen.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 14 decembrie. Diana, campioana națională care a venit să își încerce norocul la Prețul cel bun. Ce sport practică

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 15 decembrie. Concurentul care se laudă cu o colecție de 1.500 de elemente. Ce conține colecția neobișnu... Prețul cel bun, 16 decembrie. Concurentul care vrea să devină preot, dar pe timpul nopții practică o altă meserie. Cu ce...
Bogdan Alecsandru a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi la DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida: „Nu pot să fiu tatăl perfect”
Bogdan Alecsandru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori ai echipei Observator....
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023. Taurii primesc vești bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023 anunță că nativii din zodia Taur au parte de vești bune....
Parteneri
Gustări sănătoase de luat în călătorii. Sunt pline de vitamine și minerale
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x