Antena Căutare

Prețul cel bun, 16 noiembrie. Cu ce obiect nu vrea această concurentă să plece în vacanță. Andrei Ștefănescu nu se aștepta

O concurentă de la Prețul cel bun, 16 noiembrie 2021, îi spune lui Andrei Ștefănescu ce premii ar vrea să câștige, dar nu și cu ce obiect nu ar vrea să meargă într-o vacanță.

Prețul cel bun, 16 noiembrie. Cu ce obiect nu vrea această concurentă să plece în vacanță. Andrei Ștefănescu nu se aștepta

Antena 1

Una dintre concurentele de la Prețul cel bun, 16 noiembrie, l-a uimit pe Andrei Ștefănescu cu răspunsurile pe care le-a oferit în emisiune. Aceasta i-a spus ce ar vrea să câștige la Prețul cel bun, dar prezentatorul tv a știut imediat cum să facă o glumă

Andrei Ștefănescu, surprins de răspunsurile date de o concurentă la Prețul cel bun, 16 noiembrie

O concurentă de la Prețul cel bun 16 noiembrie, l-a luat prin surprindere pe Andrei Ștefănescu cu răspunsurile sale. Aceasta a fost întrebată cu ce obiecte ar merge într-o vacanță, dar răspunsul a fost de nedescris.

Citește și: Prețul cel bun, 15 noiembrie. „De unde vii, Înălțimea dumneavoastră?”Motivul pentru care Liviu Vârciu i-a spus asta unui concurent

„Vrem să invităm în arenă pe Cătălina Meiu. Bine ai venit, Cătălina. Ce faci? Cum e pe la noi? Cu ce gânduri pe aici?”, a prezentat-o Andrei Ștefănescu pe concurenta Cătălina.

„Gânduri bune, abia aștept să câștig toate premiile voastre”, spune ea. „Ce ai vrea să câștigi?”, o întreabă Andrei Ștefănescu. „Frigider, o vacanță”, a fost răspunsul ei.

„Vrei să pleci cu frigiderul în vacanță?”, o întreabă Andrei Ștefănescu. „Nu”, răspunde ea.

„Frigiderul acasă, vacanță e vacanță”, mai spune Andrei Ștefănescu tot în spirit de glumă, așa cum a fost întraga lor conversație purtată la Prețul cel bun, 16 noiembrie 2021.

Citește și: Prețul cel bun, 15 noiembrie. Liviu Vârciu, surprins total de o concurentă: „Nu se mai bucură românul la 1000 de lei”

Tot ce trebuie să știi despre show-ul de pe Antena 1 Prețul cel bun

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1.

Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească.

Citește și: Prețul cel bun, 15 noiembrie. Liviu Vârciu „i-a găsit” iubită lui Andrei Ștefănescu. Ce a spus un concurent despre amica lui

În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 15 noiembrie. „De unde vii, Înălțimea dumneavoastră?”Motivul pentru care Liviu Vârciu i-a spus asta unui... Prețul cel bun, 16 noiembrie. Iuliana Luciu „i-a salvat” viața lui Liviu Vârciu în platoul emisiunii. Ce s-a întâmplat...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Filme noi care apar în luna aprilie 2023. Producții pe care nu trebuie să le ratezi
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x