Antena Căutare

Prețul cel bun, 17 noiembrie. Concurenta care „l-a scos” din sărite pe Andrei Ștefănescu cu meseria ei. Ce i-a spus prezentatorul

Concurenta Laura l-a „scos din sărite” puțin pe Andrei Ștefănescu cu meseria pe care ea o deține.

Prețul cel bun, 17 noiembrie. Concurenta care „l-a scos” din sărite pe Andrei Ștefănescu cu meseria ei. Ce i-a spus prezentatorul

Antena 1

Una dintre concurentele din ediția aceasta de la Prețul cel bun l-a scos din sărite pe Andrei Ștefănescu cu meseria pe care o deține. Laura este polițist la rutieră și când a auzit Andrei acest lucru a vrut să „o strângă de gât”, totul sub formă de glumă desigur.

Concurenta Laura care a reușit să-l scoată din sărite pe Andrei Ștefănescu la Prețul cel bun

Concurenta Laura Păun a reușit să-l scoat din sărite pe Andrei Ștefănescu cu meseria pe care o deține. Aceasta este de profesie polițist la rutieră, iar la auzul acestui lucru, prezentatorul tv, Andrei Ștefănescu, s-a aprins imediat.

Citește și: Prețul cel bun, 16 noiembrie. Concurenta care-i spune ui Liviu Vârciu „ghicește-mi vârsta dacă ești la Prețul cel bun”

„O invităm pe Laura Păun. Laura, bine ai venit. Ce faci?”, o invită Andrei Ștefănescu pe Laura în scenă. „Bine, foarte bine”, îi răspunde ea.

„Cu ce te ocupi?”, a fost întrebarea care a pus-o în dificultate pe Laura, aceasta neștiind care va fi reacția lui Andrei Ștefănescu la auzul răspunsului. „Sunt polițistă la Brașov.”, spune ea.

„Unde le găsiți frate? Am mai avut polițiști la frontieră”, spune Andrei. „Eu la rutieră sunt”, adaugă ea.

„Putem să stingem lumina să o strâng puțin de gât. Că mi-au luat carnetul de curând”, spune în glumă Andrei Ștefănescu.

Citește și: Prețul cel bun, 16 noiembrie. Iuliana Luciu „i-a salvat” viața lui Liviu Vârciu în platoul emisiunii. Ce s-a întâmplat

Tot ce trebuie să știi despre show-ul de pe Antena 1 Prețul cel bun

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Citește și: Prețul cel bun, 16 noiembrie. Cu ce obiect nu vrea această concurentă să plece în vacanță. Andrei Ștefănescu nu se aștepta

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1.

Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească.

În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 16 noiembrie. Concurenta care-i spune ui Liviu Vârciu „ghicește-mi vârsta dacă ești la Prețul cel bun”... Prețul cel bun, 17 noiembrie. Motivul pentru care acest concurent a fost întrebat de Liviu Vârciu dacă îl cunoaște pe Mi...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Parteneri
Ciorbă de post cu ciuperci și cartofi, gustoasă și hrănitoare
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x